FÉSZEK

Fantáziadús, mókás tapéták

Szerző:
Szabó Anna
Eredeti, változatos hangulatú otthonra vágysz? Akkor számodra az ideális megoldás a tapétázott fal lehet. Ismerd meg a legújabb bohókás tapétákat és falimatricákat.


„Zöld tüdő” otthon

A bambusztapéta a saját négy faladon, a friss levegőért: bármikor lecsücsülsz a tengerparton érzed magad, és szinte hallod majd a tenger zúgását.

 

Evőeszközök a falon

Csak azért, hogy tudd, mi kerül az asztalra – mármint az ételhez a teríték részeként.

 

Majdnem digitálisan

Ha inkább számítógépen keresztül szeretsz olvasni, attól még megtarthatod a régi könyvek illúzióját. Nem kell mást tenned, mint könyvespolcot idéző tapétát választanod!

 

Üdvöz légy, Tavasz!

Ezt a tapétát akkor ajánljuk, ha a kedvenc évszaka a tavasz. Kicsit elmerengve a mintán, mintha már éreznénk a tavaszi szél susogást a lágyan hajladozó fákon keresztül…

 

Nosztalgiahullám

Túl a retrón nagymamik korát idéző „képeslap-tapéta”. Egyszerre érzed nagyi szeretetét és nyugalmát a múló idő felett.

 

Lendületben

Még a legunalmasabb konyhát – vagy bármi egyebet is – feldob ez az egyszerű, végtelen hullámokat idéző tapéta. A választáskor csak a színek harmóniáját tartsd szem előtt.

 

Szafari otthon

Nincs kapacitásod Afrikába utazni? Idézd meg a végtelen tanzániai, vadregényes napnyugtát. Bár a tájképes tapéták sokszor az elfuserált régi kedvencekre emlékeztetnek, de ez mivel kevés, mégis hangsúlyos színekből áll, igazán mutatós darab.

 

Zeneszoba

Nappalid ékes darabja lehet a csak egy falon megjelenített hangfalas tapéta. Messziről elnézve olyan hatást kelt, mintha buborékok táncolnának a falon.

 

Nyerstégla

Álmaidat úgy őrzik a nyers téglák, de közben sosem kell aggódnod a szigetelés miatt vagy, hogy a fejedre pottyan valamelyik. Azonban az egész szobabelsőből is meríthetsz ötleteket: egyszerre modern, természetközeli, mégis nyugalmat árasztó.

 

Az otthon ott van, ahol a szíved van…

Legalábbis erről árulkodik a tapéta felirata. Világcsavargóknak nem ajánlott, ám a fészekrakás híveinek szinte kötelező darab!

 

Retro-hódítás

Igazi klasszikus a tapéta mintája, pont úgy mint az előtt lévő designer szék.

 

’70-es évek folytatása

Nem tudunk elmenni mellette, pedig már rengeteg helyről visszaköszön ez a minta, még mindig nem unjuk. Viszont a retro-stílusról többet nem nyilatkoznánk.

 

Akarod? Nem akarod?

Mesébe illő tapéta, mai modern hercegnőknek: privát palota hangulatot idéz ez a Royale-mintát viselő darab.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL