DIVAT

Nagy tavaszi kiskabát körkép

Szerző:
Szabó Anna
Végérvényesen elérkezett az ideje, hogy a télikabátodat jó pár hónapra eltegyed a szekrény mélyére, és lecseréld egy kellemesebb, könnyedebb viseletre. Lássuk, milyen tavaszi kabátokat tartogat számunkra az idei szezon!

 

Színes ballon

Tipikus választás tavaszra egy ballonkabát: kényelmes, csinos, praktikus. A hagyományos színek drapp kabátok helyett azonban élénk színű ballonok jelentek meg a boltok kirakataiban. Kezdd vidáman a tavaszt!

Újra hódít a farmerdzseki

Az utóbbi években kissé háttérbe szorult farmerdzsekik újra előtérbe kerültek. Jól variálható darab, sok mindenhez felveheted. De ha nem akarsz minden áron beszerezni egyet, akkor, akár egy farmeringet is hordhatsz kabát helyett, fogd össze egy övvel a derekadon.

Feltűrt ingujjak

A feltűrt ingujj nagyon trendi. A tavaszi kollekciók között megannyi feltűrt ujjú kiskabátra leltünk. Bár jobbára ingeknél szokásos ez a megoldás, most a kabátok is átvették ezt a fazont. Ha már melegszik az idő, akkor válts egy vékony vászon kiskabátra.

Kis rövid kabátkák

A tavalyi bolero őrület következményeként, és a nagy sikerre való tekintettel idén is sok-sok rövid fazonú kabátkákkal rukkoltak elő a tervezők. A divatmárkák kollekciói között kedvedre válogathatsz a rövidebb fazonok között. A szűk cipzáros darabok, a rövid ujjú, és rövid szabású kabátkák lesznek az idei sláger darabok.

Terepszínek

Már évek óta tart a military, és army stílus, ami az idei tavaszi kollekciókon is megjelenik. Ez alól a tavaszi kiskabátok sem kivételek, bátran válogass a terepszínű kabátok, és nyári ruhák között.

 

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL