DIVAT

A tavaszi kollekciók színvilága

Szerző:
Szabó Anna
Az idei szezon meghatározó színei a különféle pasztell árnyalatok, a vibráló kékek és a terepszínek lesznek. Az elegánsabb stílus kedvelői számára pedig a hófehér kollekciók kedveznek.

 

Pasztellszínek

Még messze a nyár, de a ruhakollekciókon már megjelentek a fagyi színek. Puncs, vanília, citrom. A halványabb pasztell árnyalatok külön-külön is jól mutatnak, de kombinálhatod őket egymással is. A pasztellszínek mindenféle variációban jól harmonizálnak egymással. A pasztell kollekciók anyagai pihe-puha jellegűek, vagy sejtelmesen átlátszóak.

White party

Tetőtől talpig fehérben. Ez a tavasz új jelszava. A táskád a cipőd, de még az ékszereid is csak fehérek lehetnek, ha be akarsz nevezni a tavasz nagy white party-jába. A fehér mindig is az elegancia egyik színe volt, a fehér kollekciók finom és nőies trendet követnek.

Terepszínek

A tavaszi kollekciók egyik irányzata a terepszíneket helyezi előtérbe. A zöld, barna és drapp szentháromságán senki nem változtathat. Ennek a stílusnak épp az a lényege, hogy ezt a három színt kombinálja. Ha zöld ruhát választasz, akkor a táskád vagy a cipőd mindenképp drapp vagy barna legyen.

Vibráló kékek

A kékek határozottan jelen vannak a tavaszi színpalettán. Vibráló és hűvös fémes jellegű árnyalatokkal találkozhatunk a kifutókon, de az összemosódott, türkizes és lilás kékek is vezető színek lesznek az idei szezonban. A ruhákon alapvetően egymással vannak kombinálva a kék különféle árnyalatai, a szín kavalkád ettől lesz olyan vibráló.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL