DIVAT

Tavaszi trendelőzetes

Szerző:
Szabó Anna
Már elkezdődött a visszaszámlálás, nemsokára beköszönt a tavasz. Új színekkel, új stílusokkal, igazi fergeteges hangulattal. Mi már nagyon várjuk!

 

Mit hoz 2010? Vidám, életteli és kreatív kollekciókat. A nőiesség évről évre egyre jobban előtérbe kerül, nem lesz ez másképp idén sem. A romantikus irányvonal töretlen. A kényelmes öltözetek hívei is örülhetnek, ugyanis a sportos megjelenés is nagyon trendi lesz, egy kicsit ugyan megbolondítva szexis és diáklányos hangulattal. A művészet és a kreativitás összefonódása szintén érdekes meglepetéseket tartogat, ha valami egyedi ruhadarabra vágysz, abból sem lesz hiány 2010-ben.

Trópusi szín kavalkád

Nincs tavasz virágok nélkül, és tavaszi kollekció sincs virágmintás ruhaköltemények nélkül. Ez lassan egy divat alapszabály is lehetne, ugyanis szinte minden tavaszi kollekción rendre megjelennek a színes, élénk, kisebb vagy nagyobb, rejtett vagy hivalkodó, hímzett vagy akár nyomott mintás virágok. Az idei szezon a trópusokra repít minket, hiszen a buja vadon szín kavalkádjából merítette ötleteit. Élénk pinkek, narancsok és a fűzöld vígan megférnek egymás mellett.

70-es évek

A 70-es évek dekadenciája is visszaköszön 2010-ben. A maxi szoknyák még legalább egy szezon erejéig velünk maradnak, és a kis farmer mellények sem tűntek a süllyesztőbe. Ezek a fazonok már tavaly is megmutatták magukat, de idén kicsit bohó és vidám variációkban képviseltetik magukat. Egy színes kötött mellény, élére vasalt farmerrel és fehér blúzzal tipikus 70-es évekbeli viselet.

A latin virtus

Idén a forróvérű latin nők megjelenését is magadra öltheted. Alap stíluselemek a hatalmas piros virágminták, a derékban húzott ruhák, fodrok és mély dekoltázs. Széles övekkel még jobban kihangsúlyozhatók a nőies idomok. Egy virágos felső, bőrövvel és koptatott jeggingssel igazán trendi összeállítás, ahol a 21. század keveredik a latin stíluselemekkel. Ennek a stílusnak elengedhetetlen kelléke a magas sarkú cipő. Alapszínek a fekete és a vörös.

Rózsaszín és szürke kombinációk

A tavaszi kollekciók egyik vezető színe a halvány pasztell rózsaszín és a szürke kombinációja. Együtt nagyon jól mutatnak, bár igaz, hogy kissé finomabb és lágyabb hatást keltenek az idei szezon trópusi és latin szín kavalkádjai mellett.

Art college

Az „art college” stílus egy mixed up, azaz stíluskeverés eredménye. A nőies és sportos fazonok művészi elegye. Az idei szezonban abszolút elfogadott például egy virágos fodros szoknyához egy kapucnis pulcsi és egy elegáns blézer, vagy egy boy fit farmer mondjuk egy virágos gumicsizmával. De egy lezser farmer short is összepárosítható elegánsabb felsőkkel és magas sarkú cipővel. Fiatalos, vidám stílus ez, ami az egyszerűségében mégis kicsit más. Légy kreatív és engedd el a fantáziád!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL