Lelki fejlődés

 

Bízz benne, hogy minden a lelki fejlődésed részét jelenti, ami mostanában tapasztalsz, legyen az, zűrzavar vagy változás.

Ha ezt a lapot húztad, akkor ebben az évben azt fogod tapasztalni, hogy újra visszatalálsz régi énedhez. Kitisztul minden. Mintha egy felhő oszlott volna szét, és tűnt volna el elmédről és szívedről. Az elmúlt időkben, olyan időszakban voltál, amikor kezdted feladni az énedet annak érdekében, hogy a kedvére tégy valakinek. Mélyre temetted a téged érdeklő dolgokat, elhanyagoltad a barátaidat, és megpróbáltál beilleszkedni egy másik ember életstílusába.

Most végre előbukkan a régi éned, hiszen nem tűri tovább az elnyomást. Semmi nem ér annyit, hogy eláruld miatta önmagad. Amint visszaszerzed a valódi énedet, az életed és a személyiséged nagy változásokon megy keresztül. Ragaszkodj az énedhez, és engedd megtörténni ezeket a változásokat. Légy hű önmagadhoz, és bízz benne, hogy sokkal nagyobb boldogságban lesz részed, mint ami miatt a múltban lemondtál saját egyéniségedről. Mert ez igazi lesz.


Vissza a jégcsapokhoz>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL