Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Stílustanácsok az ünnepekre

 

A kis fekete


A kis feketét azért szeretjük, mert klasszikus, elegáns, könnyen variálható és nem utolsó sorban azért, mert könnyen letagadhatunk benne néhány kilót. Színes vagy csillogó kiegészítőkkel, ékszerekkel feldobhatod a megjelenésedet.


Pánt nélkül – elegánsan

Ha nem akarsz feketét venni, válassz egy pirosat, aranyat, ezüstöt, vagy épp a lila bármelyik árnyalatát, esetleg pinket. Ha vékonypántos ruhát választasz, pántnélküli melltartóval viseld, vagy olyat keress, amibe be van építve a melltartó.


Farmer is lehet elegáns


Ha a családban a „farmeres” ünneplés az elfogadott, nyilván semmi gondod nem lehet. Kombinálhatod a farmeredet inggel, selyem blúzzal vagy akár vékony kardigánnal, egy vastag övvel kiegészítve. A csillogó ékszerekkel alkalmivá varázsolhatod az outfited.


Érezd jól magad!


De ha nálatok is csinosan gyűlik össze a család, akkor nem könnyű kiválasztani a legszebbet, a legjobbat. A választásnál ne feledd, hogy magadnak és a családodnak öltözöl, és tuti végigeszed a karácsonyi menüt, ezért érdemes az elegánst kombinálni a kényelmessel. Vehetsz a ruha alá vastagabb harisnyanadrágot, ami illik a szerelésedhez, lehet csillogó, színes, mintás. A lényeg, hogy érezd jól magad, és a kellemes társaságot!

 

{ADVENT2009}{ADVENT2011}
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL