Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Sonnentherme - "A legjobb hely babáknak és gyerekeknek"

 

Az ausztriai Sonnentherme élményfürdő Európa legjobb baba- és gyermekbarát élményfürdője. Kuriózumnak számít a „Babyworld“ baba-vízi világ, és a két óriáscsúszda: a „Twister & Speedy“, amelyek Ausztria leghosszabb beltéri csúszdái. A számos családbarát attrakció, és az egész évben ingyenes baba-, gyerek-, és felnőtt vízi programok garantálják a feledhetetlen családi kikapcsolódást.

Információk: Sonnentherme, A-7361 Lutzmannsburg, Ausztria, Thermengelände 1, Tel.: 0043-2615/87171

Még több információ magyar nyelven is
a Sonnentherme fürdőről >>

 

A magyar vendégek által is előszeretettel látogatott családbarát Hotel Sonnenpark**** szálloda közvetlen átjárón kapcsolódik a Sonnentherme családbarát élményfürdőhöz. A családbarát hangulatú és berendezésű szálloda a babák, gyermekek és a szüleik kényeztetésére törekszik.

A szálloda és a termálfürdő nemzetközi szinten egyedülálló úszóoktatási programot kínál a kisgyerekenek. A szálloda kuriózumnak számító babaszobája, az úgynevezett „Snoezelen“, amely berendezésével, hang- és fényteknikájával a babák érzékszerveit hivatott fejleszteni. A kisbabákat és a gyerekeket különálló játszórész és tornaszoba várja. Gyerekmegőrzés és babaörzés, számos ingyenes program gyerekeknek és szüleiknek.

Információk: Hotel Sonnenpark, A-7361 Lutzmannsburg, Ausztria, Thermengelände 2, Tel.: 0043-2615/87171-1000

Még több információ magyar nyelven is
a ****Hotel Sonnenparkról >>

 

A ****Hotel Sonnenpark felajánlásában szaloncukorgyűjtő játékunkon a követezőket nyerheted:

Családi nyaralás a ****Hotel Sonnenparkban – Lutzmannsburgban:

2 éjszaka 2 felnőtt és 2 (maximum 10 éves korú) gyermek részére, amely tartalmazza a reggelit, a könnyű ebédet, a délutáni kávét és süteményt, a svédasztalos vacsorát, a gyermekbüfét, valamint az üdítőitalokat az étkezésekhez a Sunny Bunny italbárból. Az ár tartalmazza a Sonnentherme fürdőbelépőt (az érkezés napján 16.00 órától az elutazás napján 12.00 óráig).

A picik kényelmét szolgáló családi szobák, fürdőköpenyhasználat felnőtteknek és gyerekeknek, kapucnis fürdőlepedő a kisbabáknak, térítésmentes babakocsi-kölcsönzés, babaörző telefon, különálló baba- és gyermekélvényvilág, gyermekfelügyelet, naprakész aktív programok gyermekeknek és szüleiknek.
A nyaralás értéke: Euro 624,-
(Beváltható az utalványkiállítástól számító 1 évig)


Tovább a szaloncukor gyűjtő játék leírásához! >>

 




SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL