Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Fiatalodj kés nélkül!

 

A hozzáférhető legjobb minőségű alapanyagokból készült termékek megfelelnek az ipari minőség legmagasabb standard követelményeinek, klinikai tesztelésen estek át, így nem okoznak semmiféle irritációt.

A szérumok hatásmechanizmusai

A Herb Pharma ceuticalokat forgalmazó ága, a Fytofontana Cosmeceutical egyes biotechnológiai szérumai lassítják a bőr öregedését és csökkentik a már kialakult mimikai ráncok számát és mélységét. Ezek a kizárólag patikában kapható termékek a ránctalanító krémek és eljárások között hatásukat tekintve átütő erejűek: az arcbőrnek szemmel látható megnyugvást biztosítanak a naponta végzett 15 000 mimikai arckifejezés után. 

 

A termékek a bennük található peptidek segítségével érik el hatásukat. A biokémiai és bőrgyógyászati kutatások során kifejlesztett peptid olyan forradalmi felfedezés, amely képes bejutni a bőr mély rétegeibe és ott kifejteni regeneráló, sejtépítő hatását, mindeközben csökkentve a Snare Komplex (az izom összerándulásáért felelős 3 komponensű receptor) kialakulásának esélyét. A bőrgyógyászat és a kozmetika területén használatos peptidet tartalmazó készítmények a plasztikai sebészek által használt ráncképződést gátló, illetve csökkentő injekcióknak (mint például a botulotoxin-, a kollagén-, a hyaluron injekció) egy biztonságosabb, gyengédebb, kevésbé költséges, de ugyanakkor hatásos változatai. A szérumok a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolják otthoni alkalmazással, a kötőszövet megsértése és injekciók nélkül. A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába, a cosmeceuticalok csoportjába tartozik.
3 luxustermék, ami nem csak az ünnepek fényét emeli
- Mellfeszesítő, ajakdúsító, gyémántporos elixír – a mesterhármast Te is megnyerheted! -

 

Bustyceutical

Egy csillogó ünnepi buli elengedhetetlen kelléke az a bizonyos kis fekete ruha és a feszes kebel. A Bustyceutical, célja, hogy szinte tökéletessé tegye a mell „természetes melltartóját”, a bőrt. Minden korosztály számára ajánlott.

Amíg a nőknek mellükkel kapcsolatos fő hiányosságaik (megnagyobbodás, kis méret, az izmok meglazulása), csak plasztikai műtéttel korrigálhatóak, a különböző kisebb „hibák” megfelelő kozmetikai ápolással is javíthatóak. A Bustyceutical használata előnyösen befolyásolja a mell alakját és formáját, és a bőr minőségét.

Ajánlott fogyasztói ára: 8530 Ft. Keresd a gyógyszertárakban!

 

Lipoceutical

Ez a termék annak való, aki a szilveszteri bulifergetegben egy kicsit dúsabb ajkakkal szeretne csábítani. Sőt, olyannal, ami sosem szárad ki. A svájci Lipoceutical terméknél az aktív vízmegkötés a lényeg: a peptidnek és a hyaluronsav liposzómás formájának köszönhetően megnő az ajkak térfogata.

Használatával nem szárad ki és nem lesz repedezett a száj felülete. A visszautasíthatatlan ajkak varázsszere az ünnepi készülődés kötelező darabja.

Ajánlott fogyasztói ára: 8530 Ft. Keresd a gyógyszertárakban!

 

Diamondceutical

Vedd fel a harcot az idővel és fiatalodj vissza. A Herb-Pharma legújabb luxuskategóriájú arcápolási termékével, a Diamondceuticallal garantáltan kisimulnak a ráncaid. A gyémántpor-tartalmú elixír az érett bőr megfiatalításában, a ráncok kialakulásának megakadályozásában és a mély ráncok csökkentésében forradalmian új lépést jelent.

Rendkívül gazdag összetételű hatóanyagainak köszönhetően serkenti az anyagcserét, gyorsítja a sejtek megújulását, tündöklővé és sugárzóvá varázsolja a bőrt. Rendszeres használatával 10 évvel ezelőtti éned mosolyog majd vissza rád a tükörből!

Ajánlott fogyasztói ára: 11 690 Ft. Keresd a gyógyszertárakban!

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL