FÉSZEK

Dobd fel a lakásod olcsó dekorötletekkel!

Szerző:
Szabó Anna
Ne engedd, hogy a vékony pénztárca elvegye a kedved otthonod kicsinosításától. Ha a te lelkesedésedet és kreativitásodat is gyakorta az anyagi vonzatok fojtják el, akkor olvasd el összeállításunk!


 


Irányított zsúfoltság

A mindennapok felfordulását oldd meg egyszerűen egy mindenes fatartóval. Ez a kávészín keret egyszerre rejti el az újságot, az albumot és a távirányítót.

 


 


Napsütötte ablak minden évszakban

Egy fáradt téli napon oly kibámulni az ablakon a napsütötte tájban gyönyörködve. Sajnos ez legtöbbünknek nem adatik meg, de legalább az illúzióját megteremtheted napsárga függönyökkel.

 


 


Besúgó tisztaság

A rendről és a tisztaságról mi sem árulkodóbb, mint a fürdőszoba állapota. A fehér és a világos kék színek csak hozzásegíthetnek az összhatás eléréséhez. Például egy hófehér kerámia szappan- és szivacstartó.

 


 


Enni jó, nézni jó

Az érett harsogó színű gyümölcsnél kevesebb mutatós dolog van. Az összeállítást fokozhatod, ha azokat egy gyönyörű fatálba teszed – mondjuk akácfa edénybe.

 


 


Reggeli bolondság

Újult erővel kortyolgathatod a reggeli kávédat egy monogramos bögréből, valamint a színterápiát bevetve friss, ropogós színű kiegészítőket használva.

 


 


Pihe-puha ülőpárna

A legegyszerűbb székeknek is teljesen új külsőt kölcsönöz egy jól megválasztott színű és mintájú rögzíthető ülőpárna.

 


 


Stílus, csíkok, és minden jó

Rehabilitáld az ágyad kevés kiadásból úgy, hogy csinos csíkos, hatalmas virágos, ám színben egymáshoz illő párnahuzatokat választasz. Ezeket nem feltétlenül szükséges készen megvenned, ugyanis nagyon egyszerűen elkészítheted magad is: csak a párnák méretét kell tudnod, amihez +4 cm-rel számolj.

 


 


Trükkös trió

Ezek a méretben egymásra illő tárolók, tulajdonképpen egyszerű kocka alakú bőrdarabok, melyek a sarkuknál össze lettek csíptetve.

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL