Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Szállodai kényelem, varázslatos érintetlen természeti környezetben

 


Ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre, adventi játékunkon 2 fő részére 2 éjszakás pihenést nyerhetsz félpanzióval a Hotel Villa Naturába!
Tovább a kérdőívhez >>

 

Akár barátokkal, vagy a családdal indulunk el, keressünk egy olyan helyet, ahol nem csak a testünk, de a lelkünk is kisimul. Hagyjuk magunk mögött legalább erre a pár napra a külvilágot, és töltsük az időt valódi aktív feltöltődéssel.

Varázslatos és érintetlen természeti környezetben, mégis Zalakarostól csupán 1 km- re, a Kis- Balaton Természetvédelmi Terület közvetlen közelében találhatunk rá a Villa Natura Hotelre, így a megszokott szállodai kényelemről sem kell lemondanunk.

A 2007- ben épült családias szálloda tulajdonosai számára a legfontosabb vendégeik elégedettsége, ezért rugalmasan alkalmazkodnak a látogatók egyedi kívánságaihoz.

A visszajáró vendégek nagy száma is azt bizonyítja, hogy a személyes kapcsolat és a személyzet figyelmessége, vendégszeretete feledhetetlenné teszi az itt-tartózkodást.

A saját, ingyenes parkolóval rendelkező három csillagos hotel kényelmes és modern szobákkal és családi apartmanokkal várja az egyéni és családos utazókat egyaránt.

A többnyire zuhanyzós, légkondicionált, televízióval, hajszárítóval, minibárral felszerelt szobák összesen 44 fő befogadására alkalmasak.
Wi-Fi az egész szállodában korlátlanul és ingyenesen elérhető.

A zavartalan nyugalom érdekében lehetősége van az egész épület lefoglalására is, legyen szó családi rendezvényről, esküvőről vagy akár csapatépítő tréningről, kisebb konferenciáról.

A bőséges, svédasztalos büféreggeli mellett, a gyönyörű tóra néző körpanorámás étteremben a vendégek a zalai konyha, finom házias ételeit is kipróbálhatják.

A teljes kikapcsolódáshoz hozzátartozik egy kényeztető masszázs, melyeknek széles skáláját nyújtja a szálloda, a gyors frissítő masszázstól kezdve, egy különlegesebb kínai akupresszúrás masszázson át, egy hosszabb, Thai vagy Yumeiho masszázsig.

A szálloda fitnesz termében megmozgathatjuk fáradt tagjainkat vagy beülhetünk az infra szaunába, mely felüdülést ad a testnek és léleknek egyaránt.

 

De mint azt fentebb említettük a titok az aktív pihenésben rejlik:
A szálloda több mint 10 hektáros területéhez egy 1,8 hektáros tó is tartozik, mely igazi paradicsoma a horgászoknak.

Évszaktól függetlenül a kicsiket játszótér várja, lehetőség van – kicsiknek és nagyoknak- egyaránt az íjászat kipróbálására, kerékpáros és gyalogtúrákra, ( kerékpárkölcsönzés a hotelben lehetséges ) valamint asztaliteniszben vagy lengőtekében is kipróbálhatjuk magunkat. A környéken lehetőség van lovaglásra illetve lovaskocsikázásra is.

Az igazi természetimádók részt vehetnek vad illetve madármegfigyelésen.
Nyáron, a tóban tutajozni, vízibiciklizni, csónakázni lehet, de aki élményfürdőre vágyik, annak a közeli Zalakarosi Gránit Gyógy és élményfürdő nyújt felejthetetlen élményt, ahol gyógy és termálvizes medencék különböző vízi attrakciókkal: pezsgőfürdő, nyakzuhatag, vadvízáram, kamikáze csúszda, szaunák és gőzkabin várja az idelátogatókat.

 

Bővebb információkat és akciós csomagajánlatokat
a Villa Natura hivatalos weboldalán találsz, tovább >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL