Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Miért járhatna "Szépség Nobel-díj"?

 

Melyik nő ne ismerné azt az érzést, amikor fájdalmasan tudomásul veszi, hogy van, amin nem lehet változtatni és hasa, dereka, combja, karja, térde vagy tokája már soha nem lesz olyan esztétikus, mint korábban volt? A hirtelen súlyvesztés, a szülés vagy egyáltalán az évek múlása nem kíméli a bőrt, így az petyhüdté válik, megereszkedik, megnyúlik és elveszti formáját. A kinyúlt bőr okozta esztétikai problémára csak egy hatékony megoldás létezett eddig: kés alá feküdni. Ez azonban nem kevés kompromisszummal jár.  E hagyományos eljárás során kisebb-nagyobb vágásokat kell ejteni a bőrön, hiszen a megnyúlt bőr darabot el kell távolítani. Emiatt a vágások helyén a hosszú hegek egy életre megmaradnak. Sokszor azonban a bőrfeszesítés nem is elég, mert a megnyúlt bőr alatt felhalmozódó zsírszövet is zavaró. Ekkor jön szóba a zsírleszívás, mely nem kevés fájdalommal jár a hagyományos beavatkozást követő gyógyulási periódusban. Mindezek miatt eddig jól meggondolandó volt, hogy kérjük-e plasztikai sebész segítségét.

 

Nyerd meg a 21 bőrfeszesítő kezelés kupon egyikét 25 000 Ft értékben!
Felejtsd el a petyhüdt, megereszkedett vagy kinyúlt bőrt! Válaszold meg helyesen kérdéseinket és légy te az, aki  megnyeri a 21   bőrfeszesítő kezelés kupon egyikét 25 000 Ft értékben.
A kupon feljogosít egy konzultációra a plasztika sebésszel – melynek értéke 8000 Ft- és további 17 000 Ft kedvezményre vagy jogosult, ha igénybe veszed a kezelést.*
Tovább a kérdőívhez! >>


*A konzultáció során a plasztikai sebész méri fel, hogy a beavatkozás elvégezhető-e.

 

A „kés alá feküdni” kifejezés mára már elavulttá vált

A feljebb említett negatívumok elkerülése végett Amerikában már egy jó ideje használják az úgy nevezett eljárást, mely forradalmasította a testszobrászatot. Általa a „kés alá feküdni” elvesztette értelmét. A bőrfeszesítő kezelés során a plasztikai sebész csupán pár milliméteres metszéseket ejt a bőrön, melyek a gyógyulás után nem hagynak árulkodó hegeket maguk után. A 21. század technológiai vívmányainak köszönhetően a  a hagyományos eljárásokhoz képest pontosabb és jobban kontrolálhatóbb beavatkozás, ezért jóval biztonságosabb is. A gyógyulási idő rövidebb, és ez alatt kevesebb fájdalommal is jár, mivel ez az új beavatkozás a hagyományoshoz képest kevésbé roncsolja a szöveteket. Az eredmény garantáltan lenyűgöző, akár 10-15 centiméteres körméret csökkenést is el lehet érni (a hasi tájékon). Mindez annak köszönhető, hogy a eljárás rádiófrekvencia alapján működik, és a rádiófrekvencia által termelt hő hatására a kötőszövet és a bőr összehúzódik, illetve a zsírszövet felolvad. Igen, a zsír felolvad, ami azt jelenti, hogy a   kezelés nem csak bőrfeszesítő, hanem – amennyiben indokolt- a feszesítéssel egy időben zsírleszívó kezelés is. Így két beavatkozást egyesít a maximális hatékonyság érdekében.

 

Végre Magyarországon a

Európában csak három helyen –Párizsban, Klagenfurtban és Budapesten- vehető igénybe a kezelés. Magyarországon október vége óta végeznek -tal kezeléseket, de csak egy helyen, a MAGIC&MEDIC-nél. A MAGIC&MEDIC cégfilozófiája az, hogy az innováció erejével újat alkosson a testszobrászatban és a leghatékonyabb és legkíméletesebb eljárásokat hozzák be Magyarországra. A MAGIC&MEDIC képes megváltoztatni a szépülni vágyók életminőségét és segít megteremteni testi-lelki harmóniájukat. A szépészeti beavatkozások ma már nem számítanak egyedülállónak. A világ egyre több pontján döntenek úgy a nők és férfiak egyaránt, hogy a szépülésnek és önkifejezésnek ezt a módját választják. A MAGIC&MEDIC abban segít, hogy a lenyűgöző eredményhez, a szép formához biztonságos környezetben, egyszerű módon, egyszerű kivitelezéssel lehessen hozzájutni.

 

Akiknek már bevált

Cseke Katinka a Jóban Rosszban színésznője komoly döntést hozott: új életet kezd. Több sikertelen és kínzó fogyókúra után úgy döntött, hogy plasztikai sebész segítségét kéri, hogy visszanyerje régi alakját. Katinka bevallása szerint a szülés után és a pajzsmirigy-betegségének kialakulása óta a hasa volt a legnagyobb ellensége. Habár az utóbbi időben sikerült 20 kilótól megszabadulnia, régi alakját mégsem tudta visszanyerni. Ezért úgy döntött, hogy segítséget kér dr. Gyarmati Csaba plasztikai sebésztől.
Mivel Katinka rendkívül elfoglalt – napi sorozatban és színházban is játszik- és kislánya is rettentően féltette édesanyját a beavatkozástól, ezért a színésznőnek nagyon fontos volt, hogy a beavatkozás gyors, hatékony, kíméletes és legfőképpen biztonságos legyen.  Így esett választása arra az újfajta eljárásra, amely messze meghaladja a korábbi alakformáló eljárásokat, a -ra. Jól döntött, mert a színésznő most 16 centivel karcsúbb és mérhetetlenül boldogabb.

A eljárással véget ér a bőrfeszesítéssel és zsírleszívással járó tortúra: a 21. századi technológia a 21. századi nők és férfiak elvárásainak megfelelően gyors, hatékony és kíméletes. Az eredményeket értékelve, bátran megszavazható neki a „Szépség Nobel-díj”.

További információ a 

 

  honlapján >>

E-mail cím: info@magicandmedic.com

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL