Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Vásároljon szépséget, ajándékozza meg szeretteit vagy Önmagát!

Ha most velünk játszol adventi játékunkon, megnyerhetsz
az ARCulat Szépségstúdiótól
egy 3 alkalomból álló fásli bérletet 63.000 Ft értékben
vagy egy 10 alkalmas LPG bérletet 55.000 Ft értékben.
Tovább a kérdőívhez >>

A legmodernebb, legeredményesebb és legmegbízhatóbb márkákat kínálják vendégeinknek.

Nincs várakozás, a vendéget nem zavarják más vendégek, legalább pár órára teljesen meg tud feledkezni a mindennapok gondjairól, a kezelések után megújulva folytathatja életét.

 

24 karátos exkluzív arckezelés Japánból

Az UMO japán cég arckezelő rendszerénél az eljárás alapja a Gamma PGA és egy nanotechnológiát használó hideggőzölős gép együttes használata. Hidratáló képessége tízszerese, mint a Hyaluron savnak, hétszer kisebb molekulaméret a bőrbe jutásnál. A kezelés eredményeként üde, fiatalos megjelenésben lesz részünk, a ráncok kisimulnak. Most ajándék Lift6 kezeléssel és egy 5000 Ft-os testkezelési ajándékutalvánnyal kedveskednek vendégeinknek az aranykezeléshez.

 

Mélyhámlasztás

A Green-Peel gyógynövényes mélyhámlasztással a heges, foltos, aknés, napfény által károsodott bőrtípust lehet eredményesen kezelni. Eltávolítja az elhalt felső bőrréteget, ezáltal csökkenti a hegek, ráncok, tágpórusok mélységét, halványítja a pigmentfoltokat, szabályozza a faggyútermelést, javít a problémás bőrök állapotán, felfrissíti az elöregedett bőrt. 5 nap alatt lehámlik a bőr, és teljesen új bőr képződik helyette.

 

LPG - endermologie

A kezelés mindössze 35 percet vesz igénybe heti két alkalommal, nem pedig 2-3 órát, mint a többi testkezelő sorozatnál. A kezelés alatt végig egy kezes-lábas ruhát visel a vendég, éppen ezért a nagyon szégyenlős vendégek is bátran belevágnak a kezelésbe. Vendégeink ingyenesen kipróbálhatják a kezelést függetlenül attól, hogy vásárolnak bérletet vagy sem. (Az ingyenes kipróbálási lehetőség értéke 6000 Ft.)

 

Regen – a tripoláris rádiófrekvencia ereje

Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

Folyamatos akciókkal kedveskednek vendégeik részére. Most kedvezményesen kaphatók a bérletek

További információ és bejelentkezés:

ARCulat Szépségstúdió, Budapest XII., Ráth György u.6.
www.arculatstudio.hu,
e-mail: kozmetika@arculatstudio.hu
Tel: 06-1/225-31-85,
06-30/294-34-43

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL