Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Télen is várja az Örök nyár szigete!


A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág és gyerekvilág, várja a látogatókat. A gyermekek bankett-terme tökéletes helyszínként szolgál születésnapi ünnepségek számára. Az élményfürdő könnyen megközelíthető az ingyenes buszjárattal, amely a Hősök tere és az Aquaworld között közlekedik.

Esti úszójegy: az úszni vágyók már nem csupán a reggeli órákban használhatják kedvezményesen az Aquaworld 25 méteres úszómedencéjét. Aki este, egy fárasztó nap után szeretne felfrissülni, a kedvezményes úszójeggyel vagy bérlettel délután 7 órától is megteheti ezt.

Diákkártya: az Aquaworld célja, hogy a diákok számára is olyan szórakozási lehetőséget teremtsen, ahol kellemes környezetben, az úszás, a sportolás lehetőségét élvezve, együtt lehetnek barátaikkal. Az Aquaworld Diákkártyájához a pénztáraknál lehet hozzájutni, de néhány iskolában is megtalálhatók. A kártya birtokosai már az első belépésnél kedvezményt élveznek, amelynek mértéke minden további alkalommal tovább növekszik és minden 7. belépőjegy ajándéknak számít.

Gyermekjegyek 14 éves korig: az új kedvezmények közé tartozik az is, hogy a gyermekjegyek, amelyek eddig 7 éves korig voltak érvényesek, mostantól 14 éves korig érvényesek. Természetesen a családok számára változatlanul élnek a korábban is elérhető, további kedvezmények, miközben a gyermekek 3 éves korig ezután is ingyenesen látogathatnak el a Vízibirodalomba a szüleikkel.

Novemberi akció:
Ismét Családi napok az Aquaworld-ben! November 30-ig hétfőtől csütörtökig napközben szuper akció a családok részére, már 2.500 Ft-tól!

 

 

Még több információt az Aquaworld oldalán találsz,
tovább >>

 


SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL