FÉSZEK

Top 15 klasszikus szoba

Szerző:
Szabó Anna
A klasszikus hangulatú lakberendezés érthető módon újból egyre nagyobb teret hódít magának. Nyugalmával elbűvöl, elegáns mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit.

 


Relaxációs nappali


Világos, laza atmoszférájú otthon, melyet a kék és a fehér harmóniájával, valamint a természetes anyagok használatával értek el.





Családosok előnyben


E szoba tulajdonosának négy gyermekére is gondolnia kellett a szoba kialakításakor. Kulcsfontosságú volt, hogy minden generáció jól érezze magát és mindenki megtalálja a maga helyét.





Kényeztető vendégszoba


A bézs és zöldeskék színpaletta igazán szeszélyes mediterrán érzést kelt a szobába lépőkben. Mégis olyan hely ez, ahol igazán nyugodtan alhat a megpihenő vendég.





Reneszánszvarázs


Íme még egy tökéletes példája a toszkán stílus sokoldalúságának. Míg az első nappali igazán világos oldalát mutatta, addig ennél inkább a sötét színeket részesítették előnyben. Ráadásul az öreg és az új is jól megfért egymással a porcelánok és az ülőalkalmatosság szövetének használatakor.





Tavaszi hangulat


Színek, anyagok, minták – mind a tavaszi szirmokat idézik. Pedig egyáltalán nem keltenek túlzsúfolt hatást a dísz- és berendezési tárgyak. Legyen bármilyen évszak, ilyen helyen mi is szívesen étkeznénk.





Hidegen ajánlott


A hűvös színek a visszafogott minták minden évtizedben kiállják a stíluspróbát. Ki hinné, hogy ez a szoba egy az 1950-es években készült hálónak a tökéletes mása, amint a lakberendező régi, poros képek alapján álmodott újra.




Lányos világ


A kézzel festett virágok a falon, a bársony kárpit a székeken a felújított étkező szekrény… mind álmodni valóan szépek.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL