ANGYALISKOLA

Gumikarikák, tollak és érmék

Szerző:
Szabó Anna
Ebben a cikkben teljesen hétköznapi tárgyakról lesz szó, melyek azonban mégsem azok, aminek látszanak, ugyanis az angyalok jelenlétét jelzik számunkra. Néha tárgyakkal üzennek nekünk, hogy itt vannak velünk, és támogatnak minket.

 

Az angyaloktól érkező jeleknek számtalan formája lehet. A gumikarikák például lecsúszott angyalglóriák is lehetnek bizonyos értelmezés alapján. Ha találsz egyet, az egyrészt szerencsét hoz, másrészt így fejezik ki az angyalok, hogy drukkolnak neked. Ha meglátsz valahol egy gumikarikát, az olyan, mintha azt hallanád, hogy egy angyal azt kiálltja neked: ”Hajrá, csak így tovább!” Ez természetesen csak a véletlen utadba kerülő gumikarikákra érvényes. Tedd el, és bízz a szerencsédben.

Fényszikrák a szemed előtt

Az angyaloktól érkező jelek másik csoportját a fényszikrák alkotják. Ezek olyanok, mint a tűfejnyi villanások a szemünk sarkában. Amikor szédülünk, akkor is csillagokat látunk (persze nem úgy, mint Tom, amikor Jerry kupán vágja. Különben egy orvosilag is elismert reakció. Például, amikor túl gyorsan kelünk fel az ágyból, és sokat pislogunk, megjelennek a „csillagok” a szemünk előtt.) Az angyalok jelei hasonlóak, mégis mások. Ha az angyal apró (gombostűfejnyi) ezüstfehér fényszikrával „villog”, az tulajdonképpen egy dupla jelzés. Az üzenet első fele annyi, hogy „Figyelj jól erre a pillanatra”, míg a második: „Igen, igen!”. Tehát, amikor egy jelentőségteljes sorhoz érkezünk egy könyvben, nagyszerű ötletünk vagy úttörő gondolatunk támad, esetleg találkozunk valakivel, aki fontos szerephez jut majd életünkben, az angyalok ezekkel a szikrákkal morzézzák nekünk: „Igen, egyetértünk, ez fontos.” Figyeljünk rájuk! Ezek a villanások elég szokatlanok, így amikor megjelennek biztos, hogy valami van a levegőben…

A hófehér tollak jelentősége

De amellett, hogy folyton kacsingatunk, hátha elcsípünk egy szikrát, és gumikarikákat húzunk a csuklónkra, még egy harmadik dolgot is kereshetünk: fehér tollakat. Ezek is angyalok szimbólumai, amelyek azt adják a tudtunkra, hogy égi őrzőink jelen vannak, és vigyáznak ránk. Van egy ismerősöm, aki állandóan ilyen tollakat kap – akár hármat-négyet is naponta-, amikor egy fontos esemény előtt áll. Hogyan kerülnek oda? Hát talán a galambok és fecskék adományoznak egy-kettőt, de azt a vakítóan fehér tollat, amit az ismerősöm mutatott, amikor egy spirituális gyógyításon vettünk részt, mivel magyarázzuk? Nem hittünk a szemünknek, mégis ott voltak: hófehéren fénylők.

Ha pénzérmét találsz, vedd fel!

Az angyalok néha pénzérméket is tehetnek az utunkba. Van egy régi angol mondás, hogy „Ha aprópénzt találsz, vedd fel, és szerencséd lesz.” Szóval, tartsuk nyitva a szemünket! Egyesek gumikarikákat találnak, mások tollakat, vagy pénzérméket. Néha külföldi érméket, amitől csak még rejtélyesebb lesz az üzenet. Sőt, hevertek már az utcán évtizedekkel korábbi fémpénzek is – 1950-es évekből származóról is hallottunk -, ami még inkább meggyőz minket arról, hogy nem elvesztett aprópénzről van itt szó. Próbáljuk csak ki. Amikor az utcán sétálunk, valamiben reménykedve, valami után vágyakozva, vagy valami miatt aggódva (ezek mind vonzzák az angyalokat, akik segíteni szeretnének), figyeljünk a lábunk elé. Mire léptünk rá? Gumikarikára, tollra vagy érmére? Ha többször is találunk valami érdekeset, akkor valószínű, hogy angyalok vannak a közelben. Hangolódj rájuk, érezd meg a jelenlétüket. Figyeld, mit akarnak üzenni neked. Lehet, hogy csak bíztatni szeretnének, vagy jelezni azt, hogy jó úton haladsz.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL