FÉSZEK

Varázsolj Halloweent otthonodba!

Szerző:
Szabó Anna
Ha téged is elkapott már a halloweeni őrület, akkor íme néhány tipp, hogyan változtathatod kifinomultan ijesztővé otthonodat. Kopár és kísérteties légkör rafinált dekormegoldásokkal!


 


Három lépésben a hátborzongató bejárathoz

1. lépés: Gonosz koszorú
Végy egy natúr koszorút, majd apró gallyakkal, ágakkal ragaszd körbe, majd ha a ragasztó anyag megszáradt, akkor szórd le fekete festékkel. Majd ezután erősíts rá körkörösen mini tököket és kicsi műanyag pókokat. Ha szeretnéd, még hangulatosabbá tenni, akkor szerezz be mesterséges pókhálót és illeszd azt is rá.

2. lépés: Tök pillérek
Amikor a dísztököket vásárolod, győződj meg róla, hogy megfelelően illeszkednek majd az urnáikban vagy vendégcserepükben.
Vágd el a tökök tetejét, majd szabadítsd meg a magjától és a pépes belsejétől. Vágj apró lukakat a héjába, hogy a gyertyafény minél szebben átvilágítson rajta. Filctollal rajzolj meg előre mintákat, például denevéreket vagy a képen látható fás mintákat. Ezután ezt a mintát fesd ki fekete zománcfestékkel. Ha megszáradt a festéket ki is helyezheted benne egy vastagabb gyertyával.

3. lépés: Világító vendégvárók
Vegyél néhány kicsi fehér ajándékzacskót, és rajzolj rájuk fekete mintákat, majd helyezz bele apró mécseseket (fedettet) és gyújtsd meg benne a gyertyát.


 


Kényeztetések asztala

Hozz létre ördögien mókás virágos terítéket. Nem kell hozzá más, mint fekete-fehér kiegészítők, néhány tök, műpók, és ha időd engedi száraz virágokat is befesthetsz festéksprayvel.





Boszorkányos töklámpák

Hegyes, kerek, kalóz – mindegy csak fekete kalap legyen a tökökön, de megbolondíthatod őket egy kis gézzel, fekete filccel is…





Halálsápadt desszertek

Ha nincs időd sütögetni akkor egész egyszerűen vegyél egy doboz kerekformájú teasüteményt, majd fehér cukormázzal vond be a tetejét. Mielőtt megdermedne, körkörös formában vigyél fel rá fekete ételfestéket. Majd egy kés hegyével bolondítsd pókhálósra. Viszont, ha van időd a konyhában sertepeltélni, akkor íme néhány korábban megjelent receptünk, tovább >>

 


 


Ijesztő előcsarnok

Ahogy a vendégek belépnek, egyből kísértetház érzetük lesz, ha néhány fekete gallyra akasztott denevérrel, tökkel és gyertyával díszíted fel az előszobát.

 


Kandallóvarázslat

Mintegy síron túli üdvözlet egy elvarázsolt kastélyban olyan ez a feldíszített kandalló. Ha te is olyan szerencsés vagy, hogy van kandallód, akkor mindenképpen használd ki. Néhány fehér tök (akár lefestve is), fekete gally – és már kész is a varázslat!



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL