SZÓRAKOZÁS

Duci hírességek, akikért megvesznek a pasik

Szerző:
Szabó Anna
Unod a vézna hírességek látványát? Mi is! Összeállításunkban bemutatjuk, a szerintünk legdögösebb egyáltalán nem vékony sztárokat.

 

Jennifer Lopez

J-Lo formás teste annak az eredménye, hogy kiegyensúlyozó diétát tart folyamatosan, rendszeresen jógázik, és ha meg akar szabadulni néhány kilótól, akkor visszavesz a szénhidrát-fogyasztásából. Mi azért hozzátennénk azt is, hogy aki anyukaként ilyen alakkal büszkélkedhet, annak a génállománya is szerencsés!




Holly Willoughby

A brit szépséget tavaly sok kritika érte, mikor a helyi Dancing On Ice című tévéműsorban, merész dekoltázzsal siklott a jégen. Sajnos, mi sem láttuk, de a képet elnézve ilyen alakkal és dögös domborulatokkal mi sem tettünk volna másként a helyében!




Nigella Lawson

A konyha egyik koronázatlan királynője nem hisz a diétákban. Természetes vékony derék, nagy mellbőség, és széles csípő – hát nem néz ki nagyszerűen? Bár a domborúság adott, valami azt sejteti, hogy a csodás tejkaramellás sütemény és az extra csokis tortáknak van némi köze a méretekhez… Egyszerűen ellenállhatatlan(ok)!




Kelly Brook

A Világ Legszexisebb Női ranglistán előkelő helyen szereplő Kelly Brook, sem rajong a diétákért és a tornagyakorlatokért. Saját bevallása szerint a szex az, ami az őt testét ennyire feszessé teszi!




Helen Mirren

Szexi színésznő bár már nem a húszas éveit tapossa, mégis sokan megirigyelhetik testét. Soha sem volt hajlandó beállni a fogyókúrázó sztárok sorába, és egy szerep kedvéért megválni kilóitól. A rossznyelvek persze azt is hozzáteszik, hogy a szex az egyik legkiválóbb zsírégetőként folyamatosan jelen van Helen étrendjében.



 

Beyonce Knowles

Az énekesnő egy héten ötször edz, hogy jó formában tartsa a testét és testsúlyát. Ennek eredményeként nem lehetne panasza testére, ő mégis folyton elégedetlenkedik a hasával. Régebben számtalan drasztikus fogyókúrát kipróbált, mára azonban ragaszkodik a kiegyensúlyozott étrendhez és a sporthoz.


 

{ADVENT2009}
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL