Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Melyik rosszfiú a gyengéd?

Szerző:
Szabó Anna
Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor nem tud nem nemet mondani a csábításnak és átmerészkedik a sötétebbik oldalra. Szóval, neked melyik „rosszfiú” típus az, amelyiktől igazán remegni kezdenek a térdeid?

 

A nagy játékos


Ez a pasi lelkes és remek sportember, de nem a sport az egyetlen terület, ahol játszik. Egy igazi sármőr, tökéletes testtel, aki ráadásul még tudja is magáról, hogy szívdöglesztő a megjelenése.

David Beckham


Miért eshetsz bele?

Ez a báránybőrbe bújt farkas, ismeri az összes bűvös szót, amivel rabul ejtheti a szívedet, amellett a tehetsége igencsak imponál számodra.


Mi teszi rosszá?

A szerelem csak egy játék a számára a többi között, és túlságosan élvezi a játékot ezen a pályán is ahhoz, hogy hűséges maradjon egyetlen nőhöz. Jól vigyázz, ha egy hasonszőrűvel hoz össze a sors, mert könnyen lehet, hogy egyirányú jegyet váltasz vele az összetört szívek földjére.


A „pasas”


Ennek a típusnak az a sármja, hogy egyáltalán nincs sármja. Ha erre a típusra vadászol, egy bárban megtalálod, sört vedelve és csajokat stírölve, kissé bunkó stílusban.

Vince Vaughnt


Miért eshetsz bele?

Az igazi pasas, aki még egy kicsit bunkó is, ennek ellenére azonban a nők szívesen bemocskolnák vele a kezeiket.


Mi teszi rosszá?

Könnyen elveszti a szexepiljét, ha lekerül rólad a rózsaszín szemüveg. Minden meg van benne, amire neked nincs szükséged. Soha nem bánna veled rendesen, sőt, a tisztelet annyira távol áll az úriembertől, amennyire az csak lehetséges.


A lázadó


Ő a tipikus rosszfiú, a „kirekesztett”, aki minden szabályra tojik magasról és kissé démoni a viselkedése.

Robert Pattinson


Miért eshetsz bele?

Gondolj James Deanre – mindig titokzatos és búslakodó a viselkedése, a kiszámíthatatlansága pedig túl vonzó ahhoz, hogy ellenállj neki.


Mi teszi rosszá?

Ez a típus azért igazán „rosszfiú”, mert csak rossz hírek terjengenek róla. Jobban kedveli az élet sötétebbik oldalát, és imádja a titokzatosságot. Nem csak a szabályokat szegi meg, hanem a törvényt is.


Az erőszakos


Elsőre romantikusnak is tűnhet, de a csupasz valóság ennél sokkal rosszabb.

Chris Brown


Miért eshetsz bele?

Elszánt és kitartó, ráadásul szenvedélyes kijelentései a szerelemről, könnyen levesznek a lábadról.


Mi teszi rosszá?

Olyan rossz, amilyen csak lehet. Mindez szenvedélyes romantikával kezdődik, amely hirtelen bántalmazásba megy át. Nincs önfegyelme, bár állítása szerint ez csak a szerelem miatt van.


A rock sztár


A pasi, aki ráadásul még kölyök is, többet foglalkozik a hajával és szűk nacijával, mint te. Nem tud másról beszélni csak magáról és saját zenéjéről.

Pete Doherty


Miért eshetsz bele?

Elsőre nagyon szexinek tűnik, stílusos, magabiztos, és igazán különlegesnek érezheted magad mellette, amikor kitüntet azzal, hogy te vagy az egyetlen, aki megérti őt.


Mi teszi rosszá?

A rosszfiúba bújt kisfiú, aki nem ismeri a felelősséget. Inkább az asszisztensének tart, mint barátnőjének, képes napokra eltűnni, anélkül, hogy életjelet adna magáról.


Belezúgni egy rosszfiúba „menő” dolog, de túl komolyan nem szabad belemászni, hiszen nagy káoszt és összetört szívet eredményezhet. Csak élvezd a bizsergést, amíg tart, és reméld, hogy ez kaland segít megtalálni azt, amit valójában keresel egy pasiban.


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL