MÁGIA

Vízigézet

Szerző:
Szabó Anna
E varázslat végrehajtásában lényeges szerepet játszanak az érzelmek, amelyeket hagyományosan a víz jelképez. Ha azt akarod, hogy sikerüljön, nyitottnak kell lenned, hogy be tudd fogadni a bűbáj energiáit. A víz erőt kölcsönöz ahhoz, hogy kapcsolatba tudj lépni legbensőbb érzéseiddel.

 

Ha belenézel a vízbe, amely akár egy edényben, akár természetes környezetben található, kicsalogathatod érzelmeidet a felszínre, így hatékonyabbá és tartalmasabbá teheted a varázslást.


Kellékek


• Zöld vagy kék terítő
• Tiszta üvegedény
• Patak-, forrás-, tenger- vagy esővíz
• Iránytű
• Néhány virágszirom


A varázslat menete


Terítsd le az asztalt a terítővel, és helyezd a közepére az üvegedényt, amelybe előzőleg egy kevés vizet öntöttél. Tedd bele két ujjadat a vízbe, és érezd, ahogy a testedet átjárja a víz, és azt, hogy nagy részét víz alkotja. Ezután a nedves ujjaiddal érintsd meg a homlokodat, majd cseppents néhány csepp vizet északra, délre, keletre és nyugatra.


Most szórj néhány virágszirmot a vízbe, és nézd, hogyan lebegnek a felszínén. Összpontosíts valami olyan dologra, amely pozitív érzelmeket ébreszt benned, és érezd át ezeknek az érzelmeknek az erejét. Ne lepődj meg akkor sem, ha netán elerednek a könnyeid. Majd mondd hangosan az alábbi igézetet:


„ Tiszta szívemből szeretetet küldök a világnak!”


Meglátod, miután kimondtad ezeket a szavakat, teljesen meg fogsz könnyebbülni. Itt véget is ér a varázslat, fogd az edényt, vidd ki a szabadba, és öntsd ki a tartalmát a földre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL