DIVAT

Trend-(L)esen

Szerző:
Szabó Anna
Már megint egy újabb évszak elé, és ezzel együtt egy újabb trend elé nézünk. Bár még a nyári hőségben tobzódunk, a boltok kirakataiban már megjelentek a vásárlásra csábító őszi holmik. Összeállításunkban adunk némi útmutatást, eláruljuk mely fazonok, stílusok, anyagok uralják hidegebb hónapokat.

 

Az őszi/téli szezonra is jellemző a „szinte minden” divat. A háremnadrág még mindig dobogós helyen van, csak az anyaga finomodott, pamutról inkább farmerre és nemesebb anyagokra váltott. A 80-as évek stílusa erősen uralja a mezőnyt, kezdenek megjelenni a répanadrágok, a kőmosott farmerek, és a nem mindenki számára előnyös derékszabás. Az idei egyik nagy visszatérő darab a kosztüm. Egy kis újítással, a tipikus „irodista” kosztüm mellett megjelennek a lazább, sportosabb darabok is. Nos, ezek a jelenlegi trendek, melyeket, természetesen nem kötetező követni, de nem árt képben lenni.

80-as évek

A 80-as hangulata évek így vagy úgy, de mindenkit megérint. Minden jöhet, ami első látásra „ízléstelen”. Hatalmas válltömések, puffos ujjak, rengeteg csillogás és harsány színek. Visszatérni látszik a válltöméses, hosszított fazonú zakó, szigorúan feltűrt ujjakkal. A leggingsek sem tűnnek el, csak átalakulnak, csillognak vagy bőrhatásúak, esetleg „állatbőrt öltenek”.

1. Ezüst, flitteres leggings (Top Shop) 20 €
2. Fekete, flitteres leggings (Amisu/New Yorker/ 5.990 Ft
3. Metálfényű leggings (Ann Christine/New Yorker) 3.590 Ft


Szőrme

A Csillagszemű juhász is megirigyelhetné ezeket a mellényeket. Amellett, hogy melegek, trendik és bármily meglepő, de dögösek is. Idén csempéssz a ruhatáradba valami pihe-puha szőröset, így fázni sem fogsz és menő leszel. Tuti tipp: spékeld meg egy bőrhatású leggingsszel.

1. Szőrös mellény (Top Shop) 35 €
2. Szőrös műirha mellény (Amisu/New Yorker) 11.990 Ft
3. Belül szőrös mellény (Amisu/New Yorker) 9.990 Ft
Bársony


Bársony

Igen, ő is visszatér. A nem mindenki által kedvelt, klasszikus tükörbársony formájában. Vagyis, most a bársonyról ne a kord vagy a mikrokord jusson eszedbe, hanem az iskolai ünnepségeken viselt fényes kelme. Vigyázat, erősít és nemes anyaga miatt tudni kell viselni.

1. Bársony ruha (Alberta Ferretti) 116.000 Ft
2. Bársony mellény (Amisu/New Yorker) 5.990 Ft
3. Bársony sort (Top Shop) 25 €


Bőr

Minden bőrből vagy bőrnek látszó anyagból. Lehet autóskesztyű, dzseki, nadrág, szoknya, vagy éppen egy miniruha, a lényeg, hogy ne a helyi motoros banda tagjának nézzenek. Viseld dögösen és aggass magadra egyszerre túl sokat, hiszen tudod, jóból is megárt a sok. Ha valódi bőrt választasz, biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig hálás darabja lesz gardróbodnak.

1. Rojtos, műbőr dzseki (Amisu/New Yorker) 13.990 Ft
2. Műbőr dzseki (Pimkie) 7.990 Ft
3. Szegecses mellény (Ann Christine/New Yorker) 8.590 Ft


Kockás

És igen, még mindig nem lehetet kiszorítani a ringből a kockamintát. Már egy jó ideje képviselteti magát a divat palettáján, és ez nem lesz másként idén ősszel és télen sem. Ha megvannak az előző szezonban beszerzett darabjaid, most is naprakész leszel bennük. Stílusod lehet punkos vagy akár cowgirl-ös is, attól függően, milyen kockát választasz.

1. Kockás blúz (Tally Weijl) 4.890 Ft
2. Kockás ruha (Amisu/New Yorker) 10.990 Ft
3. Ruha övvel (Ann Christine) 13.990 Ft


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL