FÉSZEK

Top 10 gyönyörű hálószoba

Szerző:
Szabó Anna
Van ötletünk kicsi, nagy, sötét, világos, romantikus, modern… szóval mindenféle hálószobára. Te milyet szeretnél? Összeállításunkban bizonyára találsz majd kedvedre valót.

 



Csíkos hálószoba

A tükrös baldachinos ágy felújított darab, mely még 1940-ben készül, ez adja meg a szoba fókuszpontját, a többi már csak hab a tortán.


 

Fehér és bölcs

Klasszikus, mégis eltér a megszokottól ez a háló. A falak végig lambériával díszítettek, a padlón hosszú rattan szőnyeg, ehhez pedig ropogós fehér lepedő dukált.





Modern

Fekete galvanizált alumínium és szénszálak vannak ebben a garnitúrában. Hogy a hatás tökéletes legyen vakítóan fehérre, amit ezüst szemcsékkel értek el, festették a falakat. Az ágynemű az egyensúly megbillentésére szolgálóan lett végül fehér-barna.





 

Amikor a modern találkozik a retroval

Víz és narancs ez a két szín a legszembetűnőbb a szobában, és nekik köszönhető az is, hogy miközben igazán modernné válik a háló, mégis a ’60-as éveket idézi.






 

Francia inspiráció

A francia vidék hangulatát idézi meg ez a hálószoba belső, mind színében, mind berendezésében.



 

Szép visszavonulás

Egy hatgyerekes családanya álmodta meg magának ezt a hálót, akinek ez egyben a nyugalom szigete. Kényelmes ülő- és fekvőfelület, valamint nyugtató színek jellemzik.


 

 

Meleg, mesteri hálószoba

A csokoládé minden árnyalatát felvonultatja ez a szoba. Csoda, hogy egyből melegség önti el a szívünket? Persze a melegségérzethez a sokféle szövet is hozzájárul.


 

Feketén-fehéren – és szürkén

Már a minták is egészen egyediek és szembetűnőek. De az igazi pompát a franciaországi csillár és az egyedi kivitelezésű ágyfejlap adja meg.


 

Férfias háló

A modern sikk és a rock ereklyék szentjének megjelenítése igazán férfiasra sikeredett. De várhatunk-e mást egy agglegénylakástól?


 

Puha és csinos

Ha az előbb maszkulin vonásokról szóltunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül e mellett az igazán nőies vonásokkal megáldott háló mellett sem. Jellemzően pihe-puha fehér, rózsaszín és barna anyagok adják meg a hangulatát.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL