SZÉPSÉG

Tavaszi-nyári hajtrend 2009

Szerző:
Szabó Anna
Vérünkben érezzük már a meleg közeledtét, és egyre inkább igényeljük nőiességünk visszanyerését. Amennyire hálás nemünkhöz az idei tavaszi-nyári ruha- és sminkdivat, épp annyira a hajviseletekre sem lehet panaszunk. Változatos, csajos és rafinált!


1. Fent, fent a távolban

Tiszta sorok és könnyű kontyok, feltűzött hajak jellemzik a melegebb évszakok hajdivatját, melyek kiemelik az arcot. Az egyenes vonalúra megformált homlok visszaidézi a ’80-as évek szexepiles szupermodelljeit, gondolj csak Brigitte Nielsenre, Isabella Rossellinire vagy a nemrég visszatért Stella Tennantra.

 

 

2. Magával ragadó luxus

Az elragadó luxus stílusában egyszerre szuper ragyogó és szuper puha, maga a tökély. Ez a trend három frizura típust foglal magában: a hosszú fényes hullámokat, a laza tupírral királynőien megemelt sörényt, valamint az egyenesre vágott frufrut. A hírességek közül lásd Cheryl Cole-t és Gisel Bündchent, valamint Eva Mendest. 

 

 

 

3. Kiegészítőket a hajba!

Öltöztesd fel a hajadat is a legegyszerűbbtől a legkirívóbb tartozékokkal! Idén kiélheted a legvadabb fantáziádat is: az egyszerű fésűs csattól, a kis sálakon át a bonyolult hajékszerekig bármit a fejedre ölthetsz. Ez a divat bőkezű és igazán nőies!

 

 

  

4. Romantikus rock-sikk

Lófarkak, lazán feltűzött kontyok és kiengedett tincsekben hullámos haj. Ennek a stílusirányzatnak az alappillére a rafinált ziláltság, itt-ott kilógó tincsekkel, kócosnak tűnő fejekkel.


 

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA

1035. Budapest, Raktár u. 4.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL