LELKIPATIKA

Ha az alábbi 5 jel közül bármelyiket is tapasztalod, akkor valószínűleg családi karma kísért

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi vérvonal karma az úgynevezett családi karma. A család lelkileg érettebb tagjai úgy érezhetik, mintha valamiféle „energiablokkolásban” lenne részük, a születésüktől kezdve egészen addig, amíg nem képesek elengedni mindezt. Ez az energia fizikailag, verbálisan, de akár más energiák révén, vagy éppen öntudatlanul is átadható.

Olykor a szüleiddel való viszonyodnak bizony köze van a múltbeli tapasztalatokból származó energiákhoz. Te, akárcsak a szüleid, rendelkezel egy karmikus tapasztalattal, akár sérelem is érhetett, és nem biztos, hogy tanultál a leckéből. A családi minták végig vonulnak az üknagyszülőktől kezdve, a nagyszülőkön át a szüleiddel bezárólag, akik ezt a mintát szintén továbbadják neked.

Egy egyszerű példa minderre. Tegyük fel, hogy a nagymamád túlságosan is jóindulatú. Mindenkiről gondoskodik, közöttük az alkoholfüggőségben szenvedő, láncdohányos nagypapádról is, aki kihasználja a jólelkűségét. Az édesanyád ilyenkor megkapja ezt az áldozati energiát, ha nem fókuszál eléggé önmagára és nem gyakorol önszeretetet, vagy éppen a gyermekeivel nem törődik eleget. Mindez pontosan az elfojtásból és az igazság elkendőzéséből ered, épp így marad fent ez a helytelen családi minta, amely okán a tudat sem tud magasabb szintre kerülni. Könnyen lehet, hogy te is hordozol egyfajta karmikus DNS-t, amely vérvonal a szülőktől származik. Ez lehet egészen enyhe, de rendkívül intenzív is.

5 jel, hogy te is a családi karma hordozója vagy

- Szellemileg érettebb és tudatosabb vagy, mint a szüleid és a testvéreid.

- Úgy érzed, hogy teljesen különbözöl a családodtól.

- Olykor megmagyarázhatatlan okok miatt megbetegedsz, és úgy érzed, a világ súlya a te válladat nyomja.

- Sokszor belekeveredsz egészen bizarr családi ügyekbe.

- Felismered az ismétlődő családi mintát, a szüleidet és a nagyszüleidet tekintve, és arra vágysz, hogy változtass ezen.

Hogyan szüntesd meg ezeket az energiablokkokat?

A szülői energiáktól való függés feloldáságához először a saját elmédben kell rendet tenni és érzelmileg kell rendbe jönnöd. Vizsgáld meg, hogy milyen mértékben követed a szüleid mintáját, és ez miből fakad. Tudatosítsd magadban, hogy mindez többnyire félelem és előítélet alapú. Hagyd mindezt magad mögött, amit úgy érhetsz el, hogy megbocsátasz a szüleidnek. Az elméd felszabadul, így le tudsz válni a szüleidről.

Megeshet, hogy ezeket az energiablokkokat csak úgy tudod megszüntetni és csak akkor leszel képes felelősséget vállalni az életedért, ha ténylegesen is elköltözöl a szülői házból és a saját lábadra állsz. Ne feledd, hogy a szüleidbe kódolt félelmek és a szüleid hitrendszere nem egyenlő veled. Te egészen másféle félelmekkel és gondolatokkal rendelkezel. Te is ugyanúgy csupán kozmikus átutazó vagy, akárcsak ők – és ahogy nekik, neked is a saját lelki küldetésedet kell teljesítened.

Ha ezt megérted és belátod, akkor sokkal könnyebb megbocsátanod a szüleidnek, hiszen ők minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy szeretetben felneveljenek, még akkor is, ha nem is volt minden tökéletes.  Talán úgy tűnhet, hogy a szüleid áldozata vagy már gyermekkorodtól kezdve, ám sokkal könnyebb kikerülni ebből az áldozatszerepből, ha a föntieket átgondolod és rájössz, csak te változtathatsz a dolgokon.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL