2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Ha az alábbi 5 jel közül bármelyiket is tapasztalod, akkor valószínűleg családi karma kísért

Az ősi vérvonal karma az úgynevezett családi karma. A család lelkileg érettebb tagjai úgy érezhetik, mintha valamiféle „energiablokkolásban” lenne részük, a születésüktől kezdve egészen addig, amíg nem képesek elengedni mindezt. Ez az energia fizikailag, verbálisan, de akár más energiák révén, vagy éppen öntudatlanul is átadható.

Olykor a szüleiddel való viszonyodnak bizony köze van a múltbeli tapasztalatokból származó energiákhoz. Te, akárcsak a szüleid, rendelkezel egy karmikus tapasztalattal, akár sérelem is érhetett, és nem biztos, hogy tanultál a leckéből. A családi minták végig vonulnak az üknagyszülőktől kezdve, a nagyszülőkön át a szüleiddel bezárólag, akik ezt a mintát szintén továbbadják neked.

Egy egyszerű példa minderre. Tegyük fel, hogy a nagymamád túlságosan is jóindulatú. Mindenkiről gondoskodik, közöttük az alkoholfüggőségben szenvedő, láncdohányos nagypapádról is, aki kihasználja a jólelkűségét. Az édesanyád ilyenkor megkapja ezt az áldozati energiát, ha nem fókuszál eléggé önmagára és nem gyakorol önszeretetet, vagy éppen a gyermekeivel nem törődik eleget. Mindez pontosan az elfojtásból és az igazság elkendőzéséből ered, épp így marad fent ez a helytelen családi minta, amely okán a tudat sem tud magasabb szintre kerülni. Könnyen lehet, hogy te is hordozol egyfajta karmikus DNS-t, amely vérvonal a szülőktől származik. Ez lehet egészen enyhe, de rendkívül intenzív is.

5 jel, hogy te is a családi karma hordozója vagy

- Szellemileg érettebb és tudatosabb vagy, mint a szüleid és a testvéreid.

- Úgy érzed, hogy teljesen különbözöl a családodtól.

- Olykor megmagyarázhatatlan okok miatt megbetegedsz, és úgy érzed, a világ súlya a te válladat nyomja.

- Sokszor belekeveredsz egészen bizarr családi ügyekbe.

- Felismered az ismétlődő családi mintát, a szüleidet és a nagyszüleidet tekintve, és arra vágysz, hogy változtass ezen.

Hogyan szüntesd meg ezeket az energiablokkokat?

A szülői energiáktól való függés feloldáságához először a saját elmédben kell rendet tenni és érzelmileg kell rendbe jönnöd. Vizsgáld meg, hogy milyen mértékben követed a szüleid mintáját, és ez miből fakad. Tudatosítsd magadban, hogy mindez többnyire félelem és előítélet alapú. Hagyd mindezt magad mögött, amit úgy érhetsz el, hogy megbocsátasz a szüleidnek. Az elméd felszabadul, így le tudsz válni a szüleidről.

Megeshet, hogy ezeket az energiablokkokat csak úgy tudod megszüntetni és csak akkor leszel képes felelősséget vállalni az életedért, ha ténylegesen is elköltözöl a szülői házból és a saját lábadra állsz. Ne feledd, hogy a szüleidbe kódolt félelmek és a szüleid hitrendszere nem egyenlő veled. Te egészen másféle félelmekkel és gondolatokkal rendelkezel. Te is ugyanúgy csupán kozmikus átutazó vagy, akárcsak ők – és ahogy nekik, neked is a saját lelki küldetésedet kell teljesítened.

Ha ezt megérted és belátod, akkor sokkal könnyebb megbocsátanod a szüleidnek, hiszen ők minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy szeretetben felneveljenek, még akkor is, ha nem is volt minden tökéletes.  Talán úgy tűnhet, hogy a szüleid áldozata vagy már gyermekkorodtól kezdve, ám sokkal könnyebb kikerülni ebből az áldozatszerepből, ha a föntieket átgondolod és rájössz, csak te változtathatsz a dolgokon.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

Ez a lap ösztöneink és szenvedélyeink megértéséről szól.

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Haniel arkangyal - Fontos pszichikus meglátások. Események a színfalak mögött. Engedd el a visszatartó érzelmeidet.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép