MÁGIA

Nagy arkánum varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Ez a varázslat a tarot alapelveire épül. Fel kell készülni egy kis töprengésre, ha a kártyákkal érkező üzenet körmönfontabb, mint ahogy remélted. Biztos lehetsz abban, hogy a kapott tanács valódi, ha a kérésed őszinte. Fogadd el az első osztást, és az útmutatás szerint olvasd a lapokat.

A tarot-kártyáktól inkább útmutatást kapunk, mint „igen” vagy „nem” válaszokat, és mivel minden egyes kártyavetésnél a lehetséges kombinációk száma meglehetősen nagy, ez a tanács rendkívül körülhatárolt és pontos lehet. A legtöbb tapasztalt kártyavető azonban egyetért abban, hogy léteznek technikák a kártya által előre jelzett események pontos idejének a kiderítésére, és annak is megvan a módja, hogy a kártyák útmutatása segítségével megtudjuk egy probléma lehetséges megoldását. E módszerek némelyike széles körben elismert, a többiből ki-ki, tetszése szerint válogat. Azok, akik közeli kapcsolatban állnak a tarot-val, gyakran felfigyelnek rá, hogy amikor bizonyos lapok felbukkannak, azok mindig különleges üzenetet hordoznak, még ha ez kívül is esik az adott laphoz rendelt jelentéseken.


Kellékek


- bíborszínű gyertya
- gyufa, vagy öngyújtó,
- a tarot-kártyacsomag 22 Nagy Arkánum lapja


A varázslat menete


Gyújtsd meg a gyertyát és mondd el az alábbi kérést:


„Fortuna, kerék úrnője,
Tekints kegyesen igazságkeresésemre”


Keverd meg a kártyalapokat, aztán fektesd le valamennyit hátlappal felfelé. Tegyél fel egy kérdést, amely a legjobban foglalkoztat. A kérdésre koncentrálva emeld azt a kezedet, amelyikkel írsz, a lapok fölé, és válassz közülük hármat megérzés szerint.


Felfordítva fektesd magad elé a lapokat, balról jobbra, abban a sorrendben, ahogyan kiválasztottad őket. A bal oldali lap a problémád alapjait jelképezi, a középső a gond jelenlegi hatását jelenti, a jobb oldali kártya pedig az eredményt.

A következő útmutatásokat vesd össze a kártyákon szereplő vonásokkal, hogy pontosan olvashasd az üzenetet:



Páros szám Igazság
Páratlan szám Hamisság
Férfi Azonnal
Egy éven belül
Férfi és nő Hagyd annyiban
Kehely Igen
Kard Nem
Nap, hold vagy csillag Saját ítéletünk helyes
Állat Eljön az igazság
Víz Mozgás, utazás, változás



 




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL