2018. július 15. - Henrik, Roland
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 15. - Henrik, Roland
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 rettenetesen ijesztő hely, ahol biztosan nem élnél

Banda háborúk, politikai instabilitás, szélsőséges szegénység… Csak néhány jellemző, mely a következő városokat a legveszélyesebbé teszi. Természetesen rengeteg ilyen hely van, de mi kiemeltük azt az 5-öt, amely azt leszámítva, hogy a legveszélyesebb, de a feltételek a legrosszabbak az élethez.

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

1. Dakka, Banglades

Dakka Banglades fővárosa, mintegy 17 millió embernek ad otthont. Szegénység, túlzsúfoltság az utcán és a városi közlekedésben, kizsákmányolás és magas bűnözési ráta – ez jellemzi sajnos a várost, és utóbbi miatt került fel a legveszélyesebbek közé. Emellett gyakoriak a tájfunok is, melyek hatalmas pusztítást okoznak, és sok emberéletet követelnek.

Akkora a népsűrűség, hogy az emberek sokszor a vonat tetején utaznak az iskolába vagy munkahelyre. Az ivóvízhiány is gondokat okoz, sorban kell állni az adagért, melyet a hatóságok osztogatnak – és sokan nem is jutnak hozzá.

Gyakori, hogy akadozik az áramellátás is, mely a forró, nyári melegben nem a legkedvezőbb. A gondtalan gyermekkorra itt bizony nincs lehetőség, a legtöbb gyermeket sajnos arra kényszerítik, hogy segítsenek a családjuknak, és általában műanyag palackokat gyűjtenek a Burghan folyóból, mely rendkívül szennyezett. A munkások heti átlag keresete 5-7 euró. Az országban csaknem 20 millió ember él, akiknek nincs állandó lakóhelye, folyamatosan vándorolnak egyik helyről a másikra. A túlélés érdekében az utcán alszanak, és élelem után kutatnak. Kétségtelen, hogy Banglades a világ legrosszabb életkörülményeit kínálja.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

A fibromialgia, más néven fibromialgia szindróma (FMS) egy krónikus állapot, amely fájdalmat okoz az izmokban és a csontokban. Nehéz diagnosztizálni, nincs különösebb oka a kialakulásának, a tünetek fokozatosan jelennek meg. Most megtudhatod, hogy miről is ismerheted fel ezt a betegséget, és hogyan orvosolhatod a fájdalmat.

Tovább »
Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Nagy Sudoku bajnok vagy? Oda vagy azokért a feladatokért, amiken kicsit – vagy nagyon – töprengened kell? Nagyon helyes, jó, ha szereted a kihívásokat, az ilyesfajta játékokat, amik nem csak kikapcsolják az embert, hanem egyenesen lázba hozzák az elmét és működésre sarkallják. Ezúttal 6 matematikai feladvány vár arra, hogy átláss rajtuk!

Tovább »
Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép