2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 rettenetesen ijesztő hely, ahol biztosan nem élnél

Banda háborúk, politikai instabilitás, szélsőséges szegénység… Csak néhány jellemző, mely a következő városokat a legveszélyesebbé teszi. Természetesen rengeteg ilyen hely van, de mi kiemeltük azt az 5-öt, amely azt leszámítva, hogy a legveszélyesebb, de a feltételek a legrosszabbak az élethez.

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

1. Dakka, Banglades

Dakka Banglades fővárosa, mintegy 17 millió embernek ad otthont. Szegénység, túlzsúfoltság az utcán és a városi közlekedésben, kizsákmányolás és magas bűnözési ráta – ez jellemzi sajnos a várost, és utóbbi miatt került fel a legveszélyesebbek közé. Emellett gyakoriak a tájfunok is, melyek hatalmas pusztítást okoznak, és sok emberéletet követelnek.

Akkora a népsűrűség, hogy az emberek sokszor a vonat tetején utaznak az iskolába vagy munkahelyre. Az ivóvízhiány is gondokat okoz, sorban kell állni az adagért, melyet a hatóságok osztogatnak – és sokan nem is jutnak hozzá.

Gyakori, hogy akadozik az áramellátás is, mely a forró, nyári melegben nem a legkedvezőbb. A gondtalan gyermekkorra itt bizony nincs lehetőség, a legtöbb gyermeket sajnos arra kényszerítik, hogy segítsenek a családjuknak, és általában műanyag palackokat gyűjtenek a Burghan folyóból, mely rendkívül szennyezett. A munkások heti átlag keresete 5-7 euró. Az országban csaknem 20 millió ember él, akiknek nincs állandó lakóhelye, folyamatosan vándorolnak egyik helyről a másikra. A túlélés érdekében az utcán alszanak, és élelem után kutatnak. Kétségtelen, hogy Banglades a világ legrosszabb életkörülményeit kínálja.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép