2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 23. - Dezső
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

5 rettenetesen ijesztő hely, ahol biztosan nem élnél

Banda háborúk, politikai instabilitás, szélsőséges szegénység… Csak néhány jellemző, mely a következő városokat a legveszélyesebbé teszi. Természetesen rengeteg ilyen hely van, de mi kiemeltük azt az 5-öt, amely azt leszámítva, hogy a legveszélyesebb, de a feltételek a legrosszabbak az élethez.

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

Biztos nem élnél ezen az 5 ijesztő helyen

1. Dakka, Banglades

Dakka Banglades fővárosa, mintegy 17 millió embernek ad otthont. Szegénység, túlzsúfoltság az utcán és a városi közlekedésben, kizsákmányolás és magas bűnözési ráta – ez jellemzi sajnos a várost, és utóbbi miatt került fel a legveszélyesebbek közé. Emellett gyakoriak a tájfunok is, melyek hatalmas pusztítást okoznak, és sok emberéletet követelnek.

Akkora a népsűrűség, hogy az emberek sokszor a vonat tetején utaznak az iskolába vagy munkahelyre. Az ivóvízhiány is gondokat okoz, sorban kell állni az adagért, melyet a hatóságok osztogatnak – és sokan nem is jutnak hozzá.

Gyakori, hogy akadozik az áramellátás is, mely a forró, nyári melegben nem a legkedvezőbb. A gondtalan gyermekkorra itt bizony nincs lehetőség, a legtöbb gyermeket sajnos arra kényszerítik, hogy segítsenek a családjuknak, és általában műanyag palackokat gyűjtenek a Burghan folyóból, mely rendkívül szennyezett. A munkások heti átlag keresete 5-7 euró. Az országban csaknem 20 millió ember él, akiknek nincs állandó lakóhelye, folyamatosan vándorolnak egyik helyről a másikra. A túlélés érdekében az utcán alszanak, és élelem után kutatnak. Kétségtelen, hogy Banglades a világ legrosszabb életkörülményeit kínálja.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 undorító szokás, melyek valójában igenis jó hatással vannak ránk

8 undorító szokás, melyek valójában igenis jó hatással vannak ránk

Mindannyian hallottuk már azt, hogy egy új dolog 21 nap alatt szokássá válik, amihez ragaszkodni fogunk. Ez természetesen igaz a jó és rossz szokásokra egyaránt. Ám valójában némely rossz szokásunk nem is annyira szörnyű, mint ahogy azt gondolnánk. Íme, egy lista azokról az undorító szokásokról, melyek valójában jót tesznek egészségünknek.

Tovább »
A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

A férj inzultálja a szobalányt! - Látod a dühös feleséget a képen?

Mint láthatod, a jómódú férj a szolgálólányukat inzultálja és nagy az esélye annak, hogy nem akar egy csóknál megállni. Na, igen ám, de a feleség pont rajta kapja, amint megcsókolja a szoablányt. Ebből bizony nagy balhé lesz! Talán jobb nem is közbe avatkozni… látod a dühös feleséget a képen? Vajon hol rejtőzik és fortyog a mérgében?

Tovább »
Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Válassz egy napszimbólumot és fogadd be bölcs Napisten üzenetét - Elárulja, mi rejlik benned!

Nap nélkül egyetlen bolygó sem létezhetne a világegyetemben, hiszen nemcsak az élet elengedhetetlen velejárója, hanem egyben az élet megteremtője is. A Napisten nem más, mint egy égi istenség, aki a Napot, vagy annak egy aspektusát képviseli itt, a Földön. Hatalmát és erejét a Nap biztosítja. A bölcs Napisten most felfedi előtted üzenetét, mely egyben a személyiségedet is rejti.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyítsd meg a csakráidat!

Megesik, hogy látszólagos ok nélkül vagyunk letörtek, és rossz a közérzetünk. Ilyenkor lehet, hogy csak valamelyik csakránk működésével van gond. A problémán viszont segíthetünk.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép