2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rezgésszint növelő mágia Buddha segítségével, hogy könnyebben teremthess

Wadolowska Balogh Orsolya

Ha szeretnél tartósan pozitívan gondolkodni, nem mindig visszaesni egy kis csalódás következtében és mellette arra vágysz, hogy gyorsabban, könnyebben érd el a vágyaidat, teremthesd meg magadnak, amit csak szeretnél, akkor végezd el ezt a rezgésszint emelő mágiát Buddha segítségével!

 

A mai napon különösen megéri elvégezned, ugyanis tízmilliószoros nap, vagyis pont az első Buddha nap van. Ma minden vágy és kívánság tízmilliószoros erővel hat. Vagyis ha ehhez egy varázslatot is párosítasz, ami célzottan arra megy rá, hogy növeld a rezgésszintedet azért, hogy teremthess, szinte garantált lesz a siker! Természetesen bármely más napon is elvégezheted a varázslatot, de akkor is legalább növő hold idején, vagy még jobb, ha telihold napján végzed!

Kellékek

10 fehér vagy még jobb, ha sárgaszínű a gyertya

Buddha szobor vagy kép róla

Fehér virág

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Végy rituális fürdőt, szabadulj meg a rajtad levő negatív energiáktól, így semmi sem akadályozhatja majd a sikeres mágiát. Utána a homlokodra bőrbarát filccel rajzold fel az Ohm buddhista jelet és a kézfejeidre.

Könnyebbség lehet, ha teszel be valamilyen buddhista vagy relaxációs zenét. Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban és a füstölőt is. Tedd középre a fehér virágot és a Buddha szobrot.

Tedd össze a kezeidet, mintha imádkoznál. Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Lélegezz mélyeket, tisztulj és nyugodj meg. Mikor készen állsz, kezd mantrázni az Om mani padme hum-ot. Legalább tízszer. Érezd, hogy megnyugszol és hogy egyre erősebb leszel, felébrednek az energiáid.

Utána így szólj Buddhához: „Hatalmas Buddha, ki már megvilágosodtál és nem szenvedsz a karma körétől, segíts magasabb szintre emelkednem, hogy megérthessem azt, amit Te és egyre magasabb és magasabb szellemi szintre fejlődhessek. Emelj fel a magasba melléd, hogy eggyé válljak az Univerzummal és teremtőakaratom ma és mostantól mindennap tízmilliószoros erővel bírjon.”

Ezután köszönd meg neki saját szavaiddal a segítségét és ajánld fel neki a virágot.

Majd ismét kezdj mantrázni. Koncentrálj és képzeld el, ahogy Buddha megjelenik és valóban felemel téged a csillagok közé. Eggyé válsz az Univerzummal, ezáltal végtelen erőre teszel szert és a teremtés onnantól kezdve gyerekjáték lesz neked. Érezd, hogy folyamatosan nő a rezgésszinted.

A varázslat természetesen többször is megismételhető!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép