2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Rezgésszint növelő mágia Buddha segítségével, hogy könnyebben teremthess

Wadolowska Balogh Orsolya

Ha szeretnél tartósan pozitívan gondolkodni, nem mindig visszaesni egy kis csalódás következtében és mellette arra vágysz, hogy gyorsabban, könnyebben érd el a vágyaidat, teremthesd meg magadnak, amit csak szeretnél, akkor végezd el ezt a rezgésszint emelő mágiát Buddha segítségével!

 

A mai napon különösen megéri elvégezned, ugyanis tízmilliószoros nap, vagyis pont az első Buddha nap van. Ma minden vágy és kívánság tízmilliószoros erővel hat. Vagyis ha ehhez egy varázslatot is párosítasz, ami célzottan arra megy rá, hogy növeld a rezgésszintedet azért, hogy teremthess, szinte garantált lesz a siker! Természetesen bármely más napon is elvégezheted a varázslatot, de akkor is legalább növő hold idején, vagy még jobb, ha telihold napján végzed!

Kellékek

10 fehér vagy még jobb, ha sárgaszínű a gyertya

Buddha szobor vagy kép róla

Fehér virág

Lótusz füstölő

A varázslat menete

Végy rituális fürdőt, szabadulj meg a rajtad levő negatív energiáktól, így semmi sem akadályozhatja majd a sikeres mágiát. Utána a homlokodra bőrbarát filccel rajzold fel az Ohm buddhista jelet és a kézfejeidre.

Könnyebbség lehet, ha teszel be valamilyen buddhista vagy relaxációs zenét. Gyújtsd meg a gyertyákat kör alakban és a füstölőt is. Tedd középre a fehér virágot és a Buddha szobrot.

Tedd össze a kezeidet, mintha imádkoznál. Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Lélegezz mélyeket, tisztulj és nyugodj meg. Mikor készen állsz, kezd mantrázni az Om mani padme hum-ot. Legalább tízszer. Érezd, hogy megnyugszol és hogy egyre erősebb leszel, felébrednek az energiáid.

Utána így szólj Buddhához: „Hatalmas Buddha, ki már megvilágosodtál és nem szenvedsz a karma körétől, segíts magasabb szintre emelkednem, hogy megérthessem azt, amit Te és egyre magasabb és magasabb szellemi szintre fejlődhessek. Emelj fel a magasba melléd, hogy eggyé válljak az Univerzummal és teremtőakaratom ma és mostantól mindennap tízmilliószoros erővel bírjon.”

Ezután köszönd meg neki saját szavaiddal a segítségét és ajánld fel neki a virágot.

Majd ismét kezdj mantrázni. Koncentrálj és képzeld el, ahogy Buddha megjelenik és valóban felemel téged a csillagok közé. Eggyé válsz az Univerzummal, ezáltal végtelen erőre teszel szert és a teremtés onnantól kezdve gyerekjáték lesz neked. Érezd, hogy folyamatosan nő a rezgésszinted.

A varázslat természetesen többször is megismételhető!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Milyennek látnak a pasik? A számok ezt is elárulják!

Ezúttal nem az ideális alakról lesz szó, és nem is a legújabb divatról. Inkább arról, hogy mindenkiben van valami vonzó, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Hívjuk hát segítségül a számmisztikát és azonnal kiderül, milyennek is látnak bennünket a férfiak.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Nyílj meg arra a benned lévő képességre, hogy világra tudsz hozni dolgokat. Az őstojás repedezni kezd. Új élet és új kezdet van kialakulóban.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép