2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 22. - Beáta, Izolda
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A 3 kérdés, ami megváltoztatja az életedet - Tedd fel magadnak, és légy boldogabb!

Muszka Evelin

Meditálsz, jógázol, spirituális úton haladsz, sikeres vagy? Nagyszerű! Nézz bele mélyebben az életedbe, változtass még többet, hogy még nagyobb sikereid legyenek, hiszen erre most minden esélyed meg van!

Tényleg pozitívan gondolkodsz?

Szinte minden önfejlesztő módszer alapja a pozitív gondolkodás. Sokan léptek erre az útra, az is lehet, hogy te is ezen jársz. Minden reggel lelkesítő gondolatokkal indítod a napot, meditálsz, jógázol, és sikeresnek tartod magad. Ez rendben van így, de mindent lehet finomítani, a módszereket is, hogy még nagyobb pozitív hatást érj el az életedben. Vizsgáld meg, hogy mely dolgok azok, amelyek hatással vannak rád a nap folyamán, és ezek közül melyek azok, amelyek kiküszöbölhetőek. Mindenre nem tudsz hatással lenni, de rád minden hat, amit beengedsz az életedbe. Ha nem olvasol híreket, de ránézel egy hírgyűjtő oldalra, a tudatalattid egy pillanat alatt lefényképezi az ott látott tragikus dolgokat, ami máris működésbe lép az életedben. Minél többször történik ez, annál erősebb lesz a hatása. Állíts be ezért olyan oldalakat magadnak, amelyek pozitív üzenetet közvetítenek számodra. Az, hogy ne nézz hírműsorokat, már régi javaslat, de érdemes megvizsgálnod, hogy ezeken kívül mit fogadsz be. Krimiket, realityket, amelyek szintén nem a legpozitívabb üzenetet rejtik? Milyen a zeneszámok szövege, amiket hallgatsz, mire programozod az agyadat?

 

Harag, ítélkezés, sajnálkozás van benned?

Talán a legnehezebb dolog, ítélkezés mentesen élni. Ami azt jelenti, hogy nem ítéled meg a rosszat, és a jót sem. Azonban, mivel még mindig többször fordul elő, hogy negatívan ítélik meg egymást az emberek, most ezt az aspektust érdemes megnézned. Ha eszedbe jutna valami kevésbé jó egy másik emberről, egy helyzetről, először tudatosan keresd meg a pozitív dolgokat benne. Aztán pedig gondolj arra, hogy senkinek nem hordod a cipőjét, nem éled az életét. Minden ember más, ami az egyiknek egy legyintéssel elintézett, a másiknak hatalmas dráma. Ha magadat ítélted meg, engedd ezt el. Légy belátó, és tudd, hogy ahogy mindenki, te is csak azt tetted, amit az adott helyzetben a legjobbnak gondoltál. Ma már tudatosabb vagy, vond le a tanulságot, és lépj tovább! Ugyanezen a vonalon haladva a harag elengedése, és a megbocsátás is könnyebbé válik.  Ezek lehúzó, visszatartó energiák, takarítsd ki őket az életedből. Mint ahogy a sajnálkozás is az. Ne sajnálkozz, azzal sem te sem a másik nem jut előre! Emeld fel lélekben azt az embert, akinek szüksége van rá, vagy segíts fizikai szinten, ha megteheted. Így már nem csak magadért teszel, hanem másokért is, hiszen te csak akkor tudsz utat mutatni, megoldásokat javasolni, ha te magad rendben vagy.

Milyen párbeszédeket folytatsz?

Az ember társas lény beszélgetni kell. De előfordult már veled az, hogy egy kevésbé pozitív beszélgetés kellős-közepén találtad magad? Bizony akkor visszaestél a negatív energiákba, mert, ahogy az előbb szó volt róla, minden hatással van rád. Ne menj bele ilyen beszélgetésekbe! Kerüld el, zárd le! Lehet, hogy nem leszel annyira népszerű, mint ellenkező esetben lehetnél, de a te életedet sokkal jobb irányba tereli majd ez az apró változtatás. Természetesen nem arról van szó, hogy nagy tragédiák, valódi problémák esetén dugd homokba a fejed, vagy álpozitívan, mosolyogva örvendezz. Sokkal inkább azokról a mindennapi beszélgetésekről, amelyek a politika, a főnök, a szomszéd, szidalmazásáról, kibeszéléséről szólnak. Aminek energiát adsz, abból teremtesz többet, és vannak olyan helyzetek is, amikre nincs befolyásod.  Beszélj inkább arról, amire vágysz, irányítsd figyelmedet tudatosan a jó dolgokra az életedben, így még szebbé és jobbá válik minden. Próbáld ki!

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

11 bőrhiba, amivel a szervezeted üzenni akar az egészségedről - Vedd komolyan!

Néha az arc többet árul el, mint szeretnénk, de ez valójában előny. Ha közelről szemléled az arcodat, könnyebben megérted az üzenetét, ugyanis tisztán megmutatja, ha szervezetedben egyensúlyhiány alakul ki, esetleg segít felfedni a bajt, mielőtt komolyabbá válna. Most megtudhatod, melyek a leggyakoribb arcbőrhibák, melyeknek eredete nem véletlen.

Tovább »
Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Ebből az 5 rejtvényből kiderül, mekkora zseni is vagy valójában!

Egy valóságos zseninek tartod magad? Vagy ellenkezőleg? Akár igen, akár nem, érdemes letesztelni magadat ennek az 5 trükkös, de valójában igen egyszerű rejtvénynek a segítségével, mert még te is meglepődhetsz az eredményen és kiderülhet rólad, hogy zseni vagy, netán annak az ellenkezője és így legalább tudni fogod, van még mit tanulnod!

Tovább »
Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

Válassz egy ősi mágikus szimbólumot, és tudd meg, milyen belső erővel rendelkezel - Képes teszt

A modern pogányságban sok szimbólum jelenik meg, amelyeket a különféle mágiákban és rituálékban is alkalmaznak. Az alábbi szimbólumok mindegyikéhez egy-egy adott elem kapcsolódik, és mindegyikük mély jelentéssel bír, emellett különleges energiákkal rendelkeznek. Melyik szimbólum fog meg leginkább?

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép