2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A 3 kérdés, ami megváltoztatja az életedet - Tedd fel magadnak, és légy boldogabb!

Muszka Evelin

Meditálsz, jógázol, spirituális úton haladsz, sikeres vagy? Nagyszerű! Nézz bele mélyebben az életedbe, változtass még többet, hogy még nagyobb sikereid legyenek, hiszen erre most minden esélyed meg van!

Tényleg pozitívan gondolkodsz?

Szinte minden önfejlesztő módszer alapja a pozitív gondolkodás. Sokan léptek erre az útra, az is lehet, hogy te is ezen jársz. Minden reggel lelkesítő gondolatokkal indítod a napot, meditálsz, jógázol, és sikeresnek tartod magad. Ez rendben van így, de mindent lehet finomítani, a módszereket is, hogy még nagyobb pozitív hatást érj el az életedben. Vizsgáld meg, hogy mely dolgok azok, amelyek hatással vannak rád a nap folyamán, és ezek közül melyek azok, amelyek kiküszöbölhetőek. Mindenre nem tudsz hatással lenni, de rád minden hat, amit beengedsz az életedbe. Ha nem olvasol híreket, de ránézel egy hírgyűjtő oldalra, a tudatalattid egy pillanat alatt lefényképezi az ott látott tragikus dolgokat, ami máris működésbe lép az életedben. Minél többször történik ez, annál erősebb lesz a hatása. Állíts be ezért olyan oldalakat magadnak, amelyek pozitív üzenetet közvetítenek számodra. Az, hogy ne nézz hírműsorokat, már régi javaslat, de érdemes megvizsgálnod, hogy ezeken kívül mit fogadsz be. Krimiket, realityket, amelyek szintén nem a legpozitívabb üzenetet rejtik? Milyen a zeneszámok szövege, amiket hallgatsz, mire programozod az agyadat?

 

Harag, ítélkezés, sajnálkozás van benned?

Talán a legnehezebb dolog, ítélkezés mentesen élni. Ami azt jelenti, hogy nem ítéled meg a rosszat, és a jót sem. Azonban, mivel még mindig többször fordul elő, hogy negatívan ítélik meg egymást az emberek, most ezt az aspektust érdemes megnézned. Ha eszedbe jutna valami kevésbé jó egy másik emberről, egy helyzetről, először tudatosan keresd meg a pozitív dolgokat benne. Aztán pedig gondolj arra, hogy senkinek nem hordod a cipőjét, nem éled az életét. Minden ember más, ami az egyiknek egy legyintéssel elintézett, a másiknak hatalmas dráma. Ha magadat ítélted meg, engedd ezt el. Légy belátó, és tudd, hogy ahogy mindenki, te is csak azt tetted, amit az adott helyzetben a legjobbnak gondoltál. Ma már tudatosabb vagy, vond le a tanulságot, és lépj tovább! Ugyanezen a vonalon haladva a harag elengedése, és a megbocsátás is könnyebbé válik.  Ezek lehúzó, visszatartó energiák, takarítsd ki őket az életedből. Mint ahogy a sajnálkozás is az. Ne sajnálkozz, azzal sem te sem a másik nem jut előre! Emeld fel lélekben azt az embert, akinek szüksége van rá, vagy segíts fizikai szinten, ha megteheted. Így már nem csak magadért teszel, hanem másokért is, hiszen te csak akkor tudsz utat mutatni, megoldásokat javasolni, ha te magad rendben vagy.

Milyen párbeszédeket folytatsz?

Az ember társas lény beszélgetni kell. De előfordult már veled az, hogy egy kevésbé pozitív beszélgetés kellős-közepén találtad magad? Bizony akkor visszaestél a negatív energiákba, mert, ahogy az előbb szó volt róla, minden hatással van rád. Ne menj bele ilyen beszélgetésekbe! Kerüld el, zárd le! Lehet, hogy nem leszel annyira népszerű, mint ellenkező esetben lehetnél, de a te életedet sokkal jobb irányba tereli majd ez az apró változtatás. Természetesen nem arról van szó, hogy nagy tragédiák, valódi problémák esetén dugd homokba a fejed, vagy álpozitívan, mosolyogva örvendezz. Sokkal inkább azokról a mindennapi beszélgetésekről, amelyek a politika, a főnök, a szomszéd, szidalmazásáról, kibeszéléséről szólnak. Aminek energiát adsz, abból teremtesz többet, és vannak olyan helyzetek is, amikre nincs befolyásod.  Beszélj inkább arról, amire vágysz, irányítsd figyelmedet tudatosan a jó dolgokra az életedben, így még szebbé és jobbá válik minden. Próbáld ki!

GABRIELLE BERNSTEIN - ÍTÉLKEZÉS NÉLKÜL


Gabrielle Bernstein Az univerzum mindenben támogat és az Édesítsd meg az életed! című bestsellerek szerzője ezúttal az ítélkezés felszámolására biztat. Saját bevallása szerint maga is nap mint nap megküzd azért, hogy ítélkezésmentes tudjon maradni, ezért most őszintén megosztja veled tapasztalatait, gyakorlatait.

Életmód-tanácsadóként és A csodák tanítása című világhírű mű hiteles követőjeként Gabrielle régóta vizsgálja magában az ítélkezés mechanizmusát, keresi gyökereit, összefüggéseit. Megfigyelte, hogy ahányszor pálcát tör valaki felett, erőtlenebbnek, elszigeteltebbnek érzi magát. Szerinte az ítélkezés együtt jár a félelemből eredő támadással, mi több, valójában védekezésből, bűntudatból táplálkozik. Ugye milyen jó érzés lenne mindezeket magad mögött tudni? Szabadítsd ki magad a negatív gondolatok spiráljából, most minden segítséget megkapsz hozzá az egyik legelismertebb szakembertől!

Rengeteg személyes tapasztalatát összegyűjtve, Gabrielle kidolgozta 6 lépéses programját, ami Neked is segíthet kilépni az ítélkezés gyűrűjéből. „Méregtelenítő" programjában több spirituális tanítást és technikát ötvöz, így az egyszerű, egymásra épülő lépéseket könnyen a napi rutinod részévé teheted.

Rendeld meg itt >>

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 instant hajápolási trükk őszre

5 instant hajápolási trükk őszre

Úgy érzed, a hajad töredezett, fakó és fénytelen? Ilyenkor ősszel, ahogy a bőröd is, úgy a hajad szerkezete is megváltozik, könnyen töredezik, szárazzá, fénytelenné válik. Ha te is hasonló cipőben jársz, és a hajad egy kis feltöltődésre vágyik, akkor most jól figyelj, mert mutatunk 5 tuti hajápolási trükköt, melyekkel visszanyerheti ragyogását!

Tovább »
Milyen új ajtók tárulnak fel előtted az ősszel? - Az Ajtók Könyve Tarot kártya megjósolja!

Milyen új ajtók tárulnak fel előtted az ősszel? - Az Ajtók Könyve Tarot kártya megjósolja!

A misztikus Ajtók Könyve Tarot kártya az ősi egyiptomi mitológiára és istenekre épült. Színes, egyedi és klasszikus lapjai őket hívja segítségül, hogy mi megtudhassuk, milyen új ajtók tárulnak fel előttünk az őszi időszakban. Talán a szerelem vagy a siker, a lehetőségek ajtaja nyílik meg számodra? Tudd meg most!

Tovább »
A 10 legmisztikusabb nép a világon, kiknek eredete máig rejtély

A 10 legmisztikusabb nép a világon, kiknek eredete máig rejtély

Pedig már hosszú évek óta folynak kutatások, történészek, antropológusok és a legkiválóbb kutatók igyekeznek megfejteni a világunkat, és azt, honnan jöttünk, honnan származnak az egyes népek, elvégre az eredet rengeteg mindenre adhat választ. Ám a cikkben szereplő 10 nép még mindig rejtély a tudósok számára és nem bírják megfejteni titkaikat!

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép