2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Szerezz új ügyfeleket, virágoztasd fel üzletedet ezzel a 4 kivételesen erős varázzsal

Wadolowska Balogh Orsolya

Nemrégiben indítottál vállalkozást? Vagy régóta meg van és döcög? Jó volna új vásárlókra, ügyfelekre szert tenni? Bizonyára amellett, hogy minden hétköznapi módszert bevetsz a siker érdekében, hozzá egy csipetnyi mágia alkalmazásával végképp elősegítheted a kívánt eredményt! Varázsolj magadnak szerencsét, ügyfeleket és biztos sikert az üzletednek, hogy az jövedelmező legyen!

Virágoztasd fel vállalkozásodat ezzel a 4 rendkívül erős varázslattal

Virágoztasd fel vállalkozásodat ezzel a 4 rendkívül erős varázslattal

Szerencse az üzleti életben

Ha szeretnél szerencsésebb lenni az üzleti életben, könnyebben teremteni meg a bőséget és a jólétet, akkor légy az istenek kegyeltje, akik végtelen szerencsével és lehetőséggel áldhatnak meg. Fordulj a japán Daikokuten (Daikoku), a vagyon, a kereskedelem és a csere istenéhez és Ebisuhoz, a halászat és a kereskedők istenéhez. Ha lehetőséged van rá, szerezz be kettejükről egy kis szobrot és tedd ki üzletedbe vagy oda, ahol dolgozol, az már eleve biztosítja a sikeredet!

Tehát, csütörtöki napon, növő holdkor gyújts 4 zöld és 4 aranyszínű gyertyát. Füstölj babérral. Készíts egy kis fahéj olajat (olívaolaj és fahéj keveréke) és tedd az oltárodra. Tedd ki az oltárra a két isten képét és egyet, ami téged ábrázol. Érdemes még hal szimbólumot is kitenned.

Meditálj a vágyadra, vizualizáld üzleti sikereidet és a jólétet, és mikor készen állsz, emeld az istenek irányába az olajat e szavakkal: „Daikoku és Ebisu, hatalmas urak, kik végtelen szerencsével rendelkeztek a kereskedelemben, kik soha nem nélkülöznek, nem éltek szegénységben, áldjátok meg az olajat, hogy én is megcsinálhassam a szerencsémet!”

Várj pár pillanatot, majd egy kevéske olajjal kend be a kezeidet e szavakkal: „Kenem kezeimet, a folyékony szerencsével, amihez hozzáérek az arannyá válik!”

Egy ujjnyit kenj e homlokodra és mond: „A zsigereimben érzem, a szerencsés lépéseket, mindig tudom mire van szüksége üzletemnek!”

Ezután mondj köszönetet az isteneknek és ajándékozd meg őket szakéval vagy bármilyen más alkohollal. Az olajat ne mosd le este, legfeljebb törölgesd meg a kezeidet, ha nem száradt be.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Inhalálás - A felső- és alsó légúti megbetegedések elengedhetetlen kiegészítő kezelése

Az ősz és a tél a betegségek szempontjából a meghűlések, különböző légúti megbetegedések időszaka. Az inhalálás – különösen, ha gyógynövény kivonattal történik – egyszerű és remek módja a kezelésnek. Íme, a helyes inhalálási technika, és néhány receptúra!

Tovább »
6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

6 egyszerű kérdés, ami rávilágíthat az általános ismereteid szintjére

Az iskolai évek nagy kihívást jelenthetnek egyes gyermekek számára, - pláne azoknak, akik utálnak tanulni vagy tanulási nehézségeik vannak – de nem csak nekik, hanem a szüleik számára is nehéz lehet, akik a gyermekükkel együtt tanulnak. Vajon emlékszel még arra, mit tanultál a gyermekeddel vagy mikor még te ültél az iskolapadban? Itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, mire emlékszel az iskolai tananyagból!

Tovább »
A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

A titokzatos forró sivatagi szelek üzenete - Tudd meg, mit mesélnek rólad!

Számos döntést hozunk az életben, némelyik komoly és meghatározó akár évtizedekre nézve, emellett természetesen van sok-sok apróság is. Azt viszont csak utólag tudjuk meg, hogy tényleg apróság volt-e. A varázslatos kelet a pálmafák, a nagy sivatagok, a tevék, a burnuszok és a kávé világa. Titkai vannak, amit szívesen megoszt veled.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép