Megtalálod a fotókon az állatokat, akik szinte tökéletesen álcázták magukat?

 

Menj végig lassan a képeken, előbb csak azt olvasd el, mit kell keresni mert a kép alatti szövegben segítünk megtalálni az elbújt állatot!

 

Hóleopárd

Ha gyorsan pillantasz erre a képre, fel sem tűnik a hóleopárd és simán egy darab sziklának nézheted. De ha alaposabban megfigyeled, láthatod, hogy nyitva van a szája.

Kenguru

Látod a kép közepén a két kis fekete kiálló valamit? Azok a kenguru fülei…

Kacsa

Ott a kép közepén a barna csíkos tőkés kacsa, amely a fűben fészkel. Keresd meg a csőrét és a fejét!

Huncut Kígyó

A kígyók az álcázás mesterei. Egy fekete-szürke puffogó viperát kellene észrevenned a fadarab előtt összetekeredve.

Anya és kicsinye

Az afrikai cicusok közül könnyű lehet észrevenni az anyamacskát, aki a faágon fekszik a jobb felső sarokban. De látod a kicsinyét is középen a fák között, amint áll és figyel? Nagyon cuki…

Láthatatlan nyuszi

Nem vicc, ott van a képen az európai barna nyúl. Nézd meg a kép bal oldalát, le van lapulva a földre és nyitva van a szeme.

Nyuszi az árnyékban

Tessék, újrapróbálhatod a nyúl-kérdést. Látod a Japán „Usaga Jima”, vagyis Nyúl Szigeten élő barna-fehér csíkos nyuszit a bokor alatt? Ott a van a nagy fekete szeme!

Szarvas…ok

Bizonyára könnyen szemet szúrt a kép bal része felé eső szarvas. De a másik kettőt is látod? Egy középen van a fa előtt, a másik meg a jobb szélén távolabb a fák között.

Hová lett a bagoly?

Figyeld csak meg a kép bal részén az apró baglyot, ahogy az ágon ül. Barna és fehér színei segítenek abban, hogy beleolvadjon a fák levelei közé.

Látod a sirályokat?

 

Hiszed vagy sem, de ott van a két hering sirály csibe a Stockholmi sziklákon. Vess egy pillantást a kép bal felső részére. Az a két szürke-fehér folt nem része a szikláknak – azok a bolyhos baba madarak.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL