2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. október 15. - Teréz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

10 jele annak, hogy a családi karma rád is kihatással van

Az egyik legkülönösebb dolog az, hogy a rossz karma bizony a család útján, azaz vér szerint is képes öröklődni. Noha ez sokak számára meglepő lehet, de jó néhány spirituális gondolkodó vélekedik úgy, hogy a családban végig vonulnak a karmikus dolgok. Vannak tehát olyan esetek, amikor a fiatalabb generáció fizeti meg az idősebb generáció bűneit.

 

Kissé hátborzongatóan hangzik, nem igaz? A világon azonban számos kultúrában ezt vallják, különösen azokon a helyeken jellemző ez, ahol a hagyományokat és a családi értékeket még ma is nagyon tisztelik. Ennek megértéséhez azonban meg kell értened, mi is az a karma és a mikro-makro kozmosz.

Egyszerűbben szólva, mindennek, amit teszel, következménye van. Bármit csinálsz, annak mindig van eredménye. Az ok-okozat viszonya örök törvény. Amikor Japánban egy aprócska pillangó verdesni kezd a szárnyaival, Floridában ebből már hurrikán keletkezik. Ez tulajdonképpen maga a karma.

Amikor azonban valóban súlyosabb a karma, akkor képes öröklődni a következő generációkra. A modern pszichológusok és spirituális tanítók úgy gondolják, hogy a negatív energiák, gondolatok és érzések képesek átöröklődni a fiatalabb generációra. Amennyiben a karma valóban erős, akkor ezek a hatások manifesztálódnak a jelenlegi életedben. Nem érzed azt, hogy igazán szeretnek, olykor nem figyelnek rád eléggé és egyszerűen azt érzed, valami nincs rendben.

Ha valóban tudni szeretnéd, hogy hordozod-e a felmenőid karmáját, akkor vizsgáld meg az alábbi 10 dolgot, amelyek segítenek ennek kiderítésében:

1. Időnként minden ok nélkül elszomorodsz és depresszióssá válsz, úgy érzed, hogy az egész világ súlya a te válladon van.

2. Hiába vagy fiatalabb, mint a családtagjaid egy része, spirituálisabb vagy és tudatosabb, mint a családod.

3. Mindig te vagy az, akinek „pechje van”, és folyton te vagy az, akinek a kellemetlen helyzeteket kezelnie kell a családban.

4. Úgy tűnik, hogy „más” vagy, a családod többi tagjához képest. Még akkor is ezt érzed, ha egyébként ez másoknak nem szúr szemet.

5. Van egyfajta kellemetlen és frusztráló érzés benned, hogy a családod karmikus örökségét cipeled, és tudat alatt kiutat keresel.

6. Aggódsz amiatt, hogy te is tovább örökíted mindezt, és nem akarod, hogy a majdani családod is ugyanettől szenvedjen.

7. Úgy gondolod, hogy a rossz karma kihat rád – és ezek a hatások már-már paranoiát váltanak ki belőled.

8. Aggódsz, ha valami éppen jól megy és túl pozitív körülötted minden.

9. Szinte már babonásan ragaszkodsz a karmikus örökséghez, és mindig arra gondolsz, hogy majd egyszer talán neked is jobb életed lesz.

10. Olykor azonban képes vagy reménykedni, hogy a fentiekkel ellentétben a te életed rendbe jön és a családi karmától végre megszabadulhatsz.

Fontos: ez nem jelenti azt, hogy a családi karma feltétlenül minden esetben rossz. Sok esetben van ugyan így, de képes vagy ezen változtatni!

A rossz családi karma valóban nem egy egyszerű helyzet, és nincs konkrét recept arra, hogyan állíthatnád meg. Ám mégis van néhány remek módszer, hogy legyőzd a negatív karmát és végre erős emberré válj, akivel pozitív dolgok történnek:

Meg kell vizsgálnod tudatosan, hogy melyek azok a dolgok és problémák, amelyek időről-időre ismétlődnek.

Meg kell értened azokat a viselkedésmintákat, amelyek jellemzőek rád, akár a munkahelyen, akár a magánéletben, és tudatosan változtatni mindezen.

Ismerd meg, hogyan mozgósíthatod az energiáid, és hogyan szabadulhat fel a lelked, tudatosítanod kell magadban, hogy külön saját karmával rendelkezel.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

9 alapvető dolog, amitől egy nő "igazinak" számít a férfiak szemében - Pasitanácsok első kézből

A társadalom gyakran túl nagy követelményeket támaszt a nőkkel szemben: legyenek remek anyák, jó barátok, csodás szeretők, és kiváló főnökök… A túlzott elvárások hatalmas terhet rónak rátok, Drága Hölgyeim, ezért érdemes figyelmen kívül hagyni őket. Sokkal fontosabb, hogy életetek párja az igazinak tartson benneteket, ezért mutatok 9 dolgot, ami lehet, hogy megváltoztatja az életeteket.

Tovább »
Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Hogy alakul az anyagi helyzeted az év hátralevő részében? - A Fáraó Kincseinek jóslatából megtudod

Vess egy pillantást a Fáraó pompás és varázslatos kincseire, mert képesek megjósolni neked azt, hogyan alakul az év hátralevő részében az anyagi helyzeted! Nyerj egy kis bepillantást a jövődbe és tudd meg, mire számíthatsz, jólétre és bőségre vagy pedig össze kell-e húznod a nadrágodat!

Tovább »
Napi Tarot - Hétfő

Napi Tarot - Hétfő

Főpapnő - Ez a lap a számunkra szükséges és elérhető tudás lapja. Ez a tudás túlmutat a logikán.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító Kristályok

Már az emberiség kezdete óta él az a hit, hogy a kristályok gyógyító erővel bírnak. Válaszd ki, mi a problémád, vagy betegséged, és megtudod, hogy mely kristállyal gyógyíthatod.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Ariella

Spirituális tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Ariella

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép