Müller Péter a Mesterkurzuson (DVD)

 

Ha helyesen válaszolsz néhány kérdésünkre, most megnyerheted a három darab gyűjteményes Mesterkurzus DVD egyikét! >>

„Az igazi gondolat és a valódi érzés szívtől szívig terjed. Az eleven ember teljessége minden kapcsolat, üzenet és hatás alapja.
Száll az ének szájról szájra… – és nem betűről betűre” – állítja a hazai ezoterikus irodalom fejedelme.

Éppen ezért vállalta fel hat évvel ezelőtt olyan büszkén a Mesterkurzus rendezvénysorozatot, amelynek keretében Popper Péter és alkalmanként két másik nagyformátumú előadó segítségével járja körül az élet fontos kérdéseit, problémáit.

A nagy sikerű sorozat anyagából készült kötetek azóta már külön polcon állnak a könyvesboltokban, ám Müller Péter ezekből fájó szívvel kimaradt. Kimaradt, mert úgy érezte, előadásainak írott, megszerkesztett változatából hiányoznának a mozdulatai, a hangja, a tekintete, a lélegzetvétele, s hiányoznának a csendjei is. Ezeket az előadásokat pedig, amelyekben egész lénye benne van, csakis a maguk teljességében szeretné közreadni.

Éppen ezért nemcsak Müller Péter, de valamennyi tisztelője számára is óriási örömhír, hogy megjelent a szerző első gyűjteményes Mesterkurzus DVD-je, rajta négy emlékezetes előadással! Az ajándékot még exkluzívabbá teszi a Lélek és betű című kiskönyv, amelyet Müller Péter kifejezetten ebből az alkalomból írt, s amely éppen arra világít rá, mi a különbség az írott és a kimondott tanítás között.

Nagy szeretettel ajánljuk ezt a DVD-t azoknak, akik kíváncsiak mindarra, ami Müller Péter könyveiből kimaradt, és azoknak is, akik valódi értéket szeretnének ajándékozni karácsonyra!


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL