2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 23. - Béla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Telepatikus szeretetterápia - Küldj szeretetet annak, aki fontos neked!

Az életben teljesen természetes az, hogy olykor a kapcsolataidban problémák merülnek fel. Néha gondok adódhatnak a baráti vagy épp a szerelmi kapcsolatok terén, és olyan eset is lehetséges, amikor önmagad ostorozod és hibáztatod. Az ilyen helyzetek különösen frusztrálóak lehetnek, ha a másik fél közel áll hozzád. Ha pedig saját magaddal van gondod, kifejezetten romboló érzés. 

Amikor nem szereted eléggé önmagad, akkor az a mindennapi életedre is káros hatással van, de a másokkal való kapcsolatod is megromolhat, és olykor még az egészségedre is kihatással lehet.

Megoldás: telepatikus szeretetterápia

A telepatikus szeretetterápia hasznosnak bizonyulhat ezekben az esetekben. Ez az igen egyszerű, de nagyon is hatásos technika lehetővé teszi számodra, hogy szeretetet közvetíts mások, de akár önmagad felé is. Tudatalatti szinten működik, amely lehetővé teszi, hogy ne tudatosan cselekedj. Jelentős hatással van a másokkal való kapcsolataidra, és elősegíti a belső éned gyógyulását.

Így csináld

Ha szeretetet szeretnél közvetíteni másoknak, akkor nyugodt állapotba kell kerülnöd. Függetlenül attól, hogy ülsz, vagy éppen fekszel, gondoskodnod kell arról, hogy kényelmesen helyezkedj el és nyugodt lehess. Amint lelassul a légzésed, hangolódj rá arra a személyre, akinek szeretnél szeretetet küldeni. Ne hagyd, hogy bármilyen más gondolat elvonja a figyelmedet. Csak koncentrálj az adott személyre és arra, hogy szeretetet küldesz. Győződj meg arról, hogy a szeretet, amit továbbítani akarsz önzetlen és szelíd.

Érzéseket azonban ne erőltess rá másokra görcsösen. Azt kell érezned, hogy a szeretet, amit nyújtani akarsz, mások számára egy választás legyen, az illető elfogadhatja, ha úgy akarja. Amikor készen állsz és felkészültél, összpontosíts az illetőre. Nem kell látnod, hol van, mit csinál éppen, csak koncentrálj rá. Elég, ha magad elé képzeled.

Gondolj arra, mennyire szereted ezt a személyt, így még inkább felerősödik a benned lévő szeretet. Sokféleképpen érezheted magad. Talán túl intenzíven is megéled a dolgokat, de mindez ne törje meg a koncentrációdat.

Képzeld el ezt a szeretetet úgy, mint az energia egy olyan formáját, amely belőled a másik személy felé áramlik. Hagyd, hogy ez az energia kiáradjon a szívedből. Fontos, hogy érezd át magát a terápiát. Érezned kell, hogy a célszemély is érzi a belőled áradó szeretetet. Néha az illető megpróbál ellenállni ennek a szeretetnek. Ha ilyesmit tapasztalsz, állítsd le a terápiát, és próbálkozz majd újra.

Mennyi időt vesz igénybe?

Ez a fajta telepatikus terápia tizenöt perc és egy óra közötti időtartamot ölelhet fel, ez az ideális. Érdemes rendszeresen elvégezni, így erősebb kötelék alakul ki a célszeméllyel. A túl sok szeretet azonban meg is fojthat, ezért tudnod kell, mikor érdemes abbahagyni vagy éppen csökkenteni a terápián.

Előbb magadat szeresd!

Ha önmagadat szeretnéd kissé jobban szeretni, máris nekikezdhetsz a terápiának. A legjobb ugyanis az, ha először önmagadat tanulod meg szeretni, mielőtt mások felé szeretnél szeretetet sugározni. Ha a célszemély éppen elutasítja a szeretetet, ne add fel, ehelyett inkább áramoltasd önmagad felé a szeretetet. Hagyd, hogy betöltsön ez az érzés. Áramoljon át rajtad, így gyógyul a lelked.

Lehetséges, hogy először kissé soknak érezheted ezt. Az önszeretet ugyanis erőteljes energia, ám ne ess pánikba és ne törd meg a koncentrációt, engedd, hogy ez az önszeretet melengesse a lelked. Fogadd örömmel, és érezd, hogy felfrissülsz ettől az energiától. Ahogy folyamatosan gyakorolod ezt a terápiát önmagadon, képes leszel egyre könnyebben magadra irányítani ezt a szeretetet, ahelyett, hogy először másokkal akarnád megosztani görcsösen.

Mindenekelőtt képes leszel megtanulni, hogyan szeresd önmagad jobban, és hogyan kezeld jobban azt, aki vagy. Egyfajta pozitív változást tapasztalsz majd, mert magabiztosabb leszel és lelkileg is erősödsz.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 jel, mely arra utal, hogy olyan egészséges vagy, hogy azt remélni se merted

8 jel, mely arra utal, hogy olyan egészséges vagy, hogy azt remélni se merted

Manapság sokan akkora figyelmet fordítanak egészségükre, hogy az már-már hipochondria. Ezért ebben a cikkben összegyűjtöttünk 8 igazán jó egészségre utaló jelet. Reméljük, ezzel enyhíthetünk az aggodalmadon, megnyugodhatsz, hogy egészséges vagy. Még akkor is, ha azzal a tudattal kell élned, hogy kipufogógázzal teli levegőt lélegzel be, permetezett növényeket eszel, és a samponod tele van vegyszerekkel.

Tovább »
Jól vág az eszed? - Ha megtudod fejteni ezt a 2 rejtélyt, akkor minden bizonnyal igen!

Jól vág az eszed? - Ha megtudod fejteni ezt a 2 rejtélyt, akkor minden bizonnyal igen!

Természetesen nem mérvadó ez a két rejtély, de az biztos, hogy sokat elárulhat arról, hogy mennyire éles az eszed. Ha megfejted őket, akkor igazi lángelme vagy, ha nem, akkor sincs okod elkeseredni, mert nézd a dolog jó oldalát, máris sokat tettél azért, hogy fejlődj, mert ezek a feladatok megdolgoztatják az agyad fogaskerekeit és segítenek megőrizni az egészségét. Tedd csak próbára magad!

Tovább »
Itt az év legjobban várt regénye - Megjelent a Nő az ablakban

Itt az év legjobban várt regénye - Megjelent a Nő az ablakban

Három hónap alatt több mint egymillió eladott példány, nyitás a The New York Times bestsellerlistájának dobogóján, a regény jogait 40 országban értékesítették, míg a filmes jogokat a 20th Century Fox vette meg, a kötetet pedig többek között Stephen King és Gillian Flynn, a Holtodiglan szerzője méltatta – túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ritka az ilyen debütálás. Magyar nyelven az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg az elsőkönyves A. J. Finn felkavaró lélektani drámája, az év egyik legjobban várt könyve.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép