Karácsonyi utak: ha elmenekülnél otthonról


 

 

Előrebocsájtjuk, hogy nem feltétlenül költséges, ám annál egzotikusabb utakban lehet csak gondolkodni. A határainkon belül számos hely található kifejezetten a karácsonyi szezonban csúcsra járatott vendéglátókkal, akiknek nincs más céljuk minthogy a karácsonyt még inkább feledhetetlenné és örömtelibbé varázsolják!

 

 

Ami mindent visz: pihenés, kikapcsolódás, ünneplés hazai földön – extrákkal!

És miért is kellene külföldre utazni, amikor itthon magyar szót hallva is kipihenheted magad, úgyhogy közben az egész család veled van, és nem kell a háztartásra gondolnod, csakis és kizárólag a szeretteidre! A paletta egyre nagyobb, Betlehemes játékkal és frissítő masszázzsal egyaránt találkozhatsz!

 

Karácsony Zalakaroson Betlehemes játékkal

A Venus Hotelben hagyományokra építve igazi meghitt karácsonyi vacsorával és betlehemezőkkel várja a vendégeket ez a kastélyjellegű, családias szálloda.

Svédasztalos félpanzióval együtt 1 ágyas szobában 1 felnőttnek 60.400, 2 ágyas szobában 2 felnőttnek 95.800 forintba kerül a december 21 – 26-ig terjedő időszakra.

 

Utazás Dél-Dunántúl gyöngyszemére, Pécsre

A Hotel Palatinus félpanzióval, karácsonyi meglepetéssel együtt egyedi, szecessziós épületében többféle wellness szolgáltatással vár ezeken a napokon.

Félpanzióval a december 22 – 25. között, 4 napra és 3 éjszakára minden 1 ágyas szobában 1 felnőtt 32.400, 2 ágyas szobában 2 felnőtt 48.800 forintért szállhat meg.

 

Hévízi ünneplés

Csupa extrákkal vár a hévízi Hunguest Hotel Helios december 23-tól, ha legalább három éjszakán keresztül náluk szállsz meg. Többek között karácsonyi koncert és gálavacsora, italkóstolás, naponta sokszínű ingyenes sportprogram, valamint kettő negyedórás frissítő masszázs. Mindezt félpanziós ellátással, napi 48.000,- forintért veheted igénybe.

 

 

 

Családias mégis emelkedett hangulat Debrecenben

Öt napot és négy éjszakát karácsonykor a Grand Hotel Aranybikában a pároddal együtt 136.000,- forintból tudhattok le. De ez a díj tartalmazza: félpanziót (valamint az idegenforgalmi díjat is), melynek keretében 24-én egy gyertyafényes, zenés, ünnepi karácsonyi vacsoraest a szálloda ajándéka.

Üvegtermében, 25-én délutáni piknik (forralt bor, sült alma, mézeskalács), illetve a wellnessközpont használata. Ingyenes városnézést szerveznek a szülőknek, miközben a gyermekeknek játszóházban hasznosan és szórakoztatóan tölthetik el az időt.

 

Pihenj, mint egy grófkisasszony az ünnepek alatt is!

Hogy ezt hol teheted meg? Akár több kastélyszállóban is, de mi most csak egyet ajánlunk. Még hozzá a hőgyészi Gróf Apponyi Kastélyszállót. Ha még mindig nem győztünk volna meg, talán az már elég jó indok lesz az itteni kikapcsolódásra, hogy a gróf-jelölteket vörösboros masszázsfürdővel, a grófné-jelölteket vitalizáló aromamasszázzsal kényeztetik.

És persze nem maradhat el az ilyenkor már elvárható ünnepi vacsora, de extraként még az uzsonnánkról is gondoskodnak. Itt még – ha mégiscsak kedved támadna – beszállhatsz a fenyőfa feldíszítésébe is… Mindezért (három nap/ két éjszaka), a pároddal együtt 87.850,- forintot kell nagyjából kifizetned.

Az általunk leírt árak csak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót és foglalási díjakat. Összeállításunk szubjektív élménybeszámolók alapján készült.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL