Szerelem, életmód, krimi


Michael Gruber: A boszorkányfiú

Miró csúnya, torz testű, inkább koboldra hasonlít, mint emberi lényre. Talán ezért is hagyta sorsára a szülőanyja, de egy boszorkány rátalál, és hazaviszi. Ám az ő otthonában sem egyszerű az élet, és rengeteg elfoglaltsága miatt egy anyamedvére, majd egy bosszúszomjas, fogságban sínylődő dzsinnre bízza a fiú nevelését. Miró magányosan nő fel, játszótársai az erdő állatai, akiknek megtanulja a nyelvét, de mindvégig kétségbeesetten vágyik az emberek társaságára.

A fiú egy varázslat segítségével gazdag emberré válik. A külsejét azonban továbbra is kénytelen maszk alá rejteni.

Hiába a nagy vagyon, az érzelmeit nem viszonozzák, és ebbe végül belerokkan, mígnem hosszú-hosszú szenvedést követően kap még egy esélyt az újrakezdésre.

Ára: 2790,-

 

Jackie Collins: Halálos szépség

Bárhová lépjen is be, még mindig elakad a férfiak lélegzete, mert Lucky nem csupán vadítóan szép, hanem csak úgy árad belőle a csillapíthatatlan energia. Olyan nő, akivel számolni kell - valóságos természeti erő. A tapasztalt és dörzsölt Lucky Santangelo tehát ismét színre lép…

Miután eladta filmstúdióját, gyors egymásutánban elfogyasztott két férjet, majd feleségül ment Lennie Goldenhez, élete nagy szerelméhez. És most éppen egy hatmilliárd dolláros szállodakomplexumot épít kedvenc terepén, Las Vegasban.

Csakhogy egyre sűrűbben érkeznek a kis, kézzel írott Cartier kártyák ugyanazzal az üzenettel: DÖGÖLJ MEG, SZÉPSÉGEM!
Vajon ki küldi őket, s ki tervezi a végső leszámolást?

Ára: 2690,-

 

Luanna Rice: Téli szerelem

Neve Halloran és a lánya azóta szeretik szenvedélyesen a festői szépségű Rhode Islandet, amióta Neve először irányította Mickey babalépteit a homokos parton. Most, hogy Mickey tinédzserré cseperedett, Neve-nek pedig az utolsó reménye is szertefoszlott arra, hogy a lánya imádott, de megbízhatatlan apjával, aki elhagyta őket, még valaha is boldogok legyenek, mindketten azért küzdenek, hogy új életet kezdjenek ezen a szélfútta tájon, mely a menedéket nyújtja számukra.

Elbűvölve e törékeny természetvédelmi területtől, Mickey egy magányos fiú társaságában érik nővé, akire átragad Mickey partmenti élőlények iránti ösztönös szeretete. Neve pedig azon kapja magát, hogy egy olyan férfihoz vonzódik, aki egész életét ennek a vadvédelmi tájnak szentelte, de aki képtelen megszabadulni a múlt fájdalmaitól – s kibékülni az apjával, aki még mindig magán viseli a második világháború sebeit.

Ahogy a tél utat enged a tavasznak, a tavasz pedig a nyárnak, egy titok kerül napvilágra, mely évtizedeken át hevert eltemetve a mélyben, egy titok, mely felvillanyozza a tengerparti kisváros közösségét.

Ára: 2490,-

 

Jacques de Langre: Do-In 1-2.

A Do-In önmasszázs, könnyed ujjnyomásos és légzőgyakorlatok szervezett sorozata. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testén és tudatában. A Do-In kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát, és ha szükséges, többletenergiához juttatja szervezetünket.

A Do-In előnye, hogy gyakorlatai saját testünkön elvégezhetőek, mindenfajta külső segítség és műszaki tudás nélkül. Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik. Bár az akupunktúrával megegyező elvekre épül, ehhez semmiféle tű vagy segédeszköz nem szükségeltetik.

A hagyomány szerint a Do-In már jóval az akupunktúra előtt létezett, és eredményei gyakran felülmúlják az akupunktúra eredményeit. A kezdőknek ajánlatos mihamarabb megismerkedniük a legalapvetőbb és igen könnyen elsajátítható gyakorlatokkal, mert csak így válhatnak elég érzékennyé a Do-In gyógyító erejének befogadására és biztosíthatják a tiszta gyógyító energia beáramlását és keringését testükben.

A Do-in 2. megtanítja olvasóit testük megismerésére, a gyenge, sebezhető pontok feltérképezésére. Gyakorlati tanácsokat és konkrét akupresszúrás testtérképet tartalmaz rengeteg kisebb-nagyobb fizikai kellemetlenség gyors megszüntetésére.

Árak: 1. rész: 1790; 2. rész: 1390,-

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL