HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Bakot? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Bak jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Bakot!

 

Kezdjük azzal, hogy a Bak egy lassú természet. Mindenhez idő kell neki. Az érzések megszületéséhez, mire eldönti, kitalálja, mit akar, és persze még romantikához is időre van szüksége. Úgyhogy őt soha, semmilyen téren sem lehet siettetni.

Azzal is jobb, ha tisztában vagy, hogy rettentő nehéz elnyerni a bizalmát. Rengeteg türelem és kitartás kell ahhoz, hogy megnyíljon neked. Ha ez bekövetkezne, nagyon kell figyelned arra, hogy véletlenül se játszd el! Márpedig egy kis hazugság, rafináltkodás, bármi ilyen elég lehet ahhoz, hogy elveszítsd.

Egy Bak arra a legbüszkébb, hogy becsületes és megbízható. Ha azt érezteted vele, hogy szükséged van rá és biztonságban vagy mellette, már le is vetted a lábáról. De ahhoz, hogy tutira meghódítsd, az kell, hogy ő is biztonságban érezze magát melletted. Vagyis biztosítanod kell arról, hogy komolyak a szándékaid, valóban akarod – vagy már szereted őt -, hogy hűséges típus vagy. Mellette nem lehet csapongani és a spontaneitást sem bírja. Ha látja, hogy nem napról napra élsz, hanem vannak terveid, akkor meg fogod tudni nyerni magadnak! Pláne akkor, hogyha nem szórod a pénzt össze-vissza, hiszen jól tudjuk, hogy ő milyen spórolós…

Igen, ebből már talán sejted, hogy egy konzervatív típus és nagy hagyománytisztelő. Férfiként fontos neki, hogy a nagy és erős szerepében lásd, a családfenntartó istenében, mert bizony arra van igénye, hogy felnézzenek rá és legyen kit gyámolítania. Hogyha olyan nő vagy, aki szereti ha „vezetik”, és azaz álmod, hogy feleség és családanya legyél, akkor már félig a tiéd is a Bak férfi.

Jó, ha tudod, hogy ő csak a jogos dicséretet szereti, nem kedveli, ha túl sokat bókolnak neki vagy azért is megdicsérik mert ügyesen kötötte be a cipőfűzőjét. Nála tudni kell a megfelelő helyzetben és időben használni a dicséretet. Érd el, hogy lássa a szemedben a ragyogást, az iránta való imádatodat és ha társaságban dicséred, egyenesen oda lesz érted.

Ha pedig már társaság… ne szorítsd a háttérbe, hagyd őt tündökölni és légy mindig csinos és elegáns, mivel a túl kihívó öltözéket nem viselik el.

Ugyanakkor bármennyire is sikerüljön meghódítanod, sose várd, hogy szerelmét nyíltan kifejezi vagy talán ömlengve teszi. A Bak spórol a szavakkal és inkább kimutatja az érzéseit, bár azt is kicsit visszafogottan teszi, még akkor is, ha halálosan szerelmes.

Végezetül, tudd, hogy őt nem lehet megváltoztatni. Már úgy kapod, amilyen egész életében marad. Minél jobban tiltasz, ellenzel valamit vagy mondod, mit ne csináljon, már csak azért is azt fogja tenni, és még magadra is haragítod. Őt úgy kell elfogadnod, ahogy van.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL