HOROSZKÓP

Hogyan hódíts meg egy Nyilast? - Mi tudjuk!

Szerző:
Szabó Anna
Nyilas jegyű a kiszemelted? Már minden szépen alakul köztetek, csak kellene még egy kis löket? Annyira akarod őt, hogy hajlandó vagy az asztrológia erejét is latba vetni? Akkor hadd segítsünk! Megmutatjuk, hogyan hódíthatsz meg egy Nyilast!

Ha érett vagy és tapasztalt, már nagyon jó esélyekkel indulsz, ugyanis az ilyen kaliberűeket szereti a legjobban a Nyilas. De jobb, ha tudod, hogy egy Nyilas meghódítására rengeteg türelemre, kitartásra  és rugalmasságra lesz szükséged.

Nem fog megártani ha sokoldalú, ötlet és fantázia gazdag vagy, ugyanis mindenkor biztosítanod kell a jegy szülöttének a változatosságot, mert az egyhangúságban és az ismétlődő dolgokban hamar el tudja unni magát.

Kell, hogy változatos és izgalmas programokban legyen része, mert szeret kalandozni, szórakozni. Nem árt, ha arra is felkészülsz, hogy ő pikk-pakk bemutat a barátainak, akik nagyon fontos részei az életének, és jó nagy piros pontot jelent nála az, ha a barátai kedvelnek téged.

Úgyhogy légy csinos, jó megjelenésű, de ami ennél is fontosabb, hogy hozzá hasonlóan légy optimista, tele élet- és jó kedvvel.  Ha van humorérzéked, akkor még egy részben is elnyerted a szívét. Ugyanakkor az ismerkedés során figyelj oda arra, hogy tárulkozz ki, ne légy azonnal kiismerhető, mert azt nem tudja értékelni. Hagyni kell, hogy ő fedezzen fel téged.

Nagyon szeret beszélgetni, főleg a hobbijáról, arról, ami érdekli, és ha te partnere vagy benne, vagy legalábbis érdeklődsz irántuk, azzal ugyancsak a kedvére tudsz tenni.

További jó tanács, hogy imádja, ha meg van dicsérve, úgyhogy szórj el neki bátran bókokat! De nem csak ezzel vívhatod ki szimpátiáját, hanem idővel azzal is, ha a támogatója leszel, akiben megbízhat és tudja, hogy bármikor fordulhat hozzád, mivel ő igazi csapatjátékos. Ha el tudod érni, hogy a barátjaként is tekintsen rád, már jó vagy nála!

Viszont két dolog van, amitől óvakodnod kell: az egyik, hogy korlátozod a szabadságában. Nem lehet neki megmondani mikor mit tegyen, sem pedig beosztani az idejét, az életét. Ha ő hűséget fogad neked, akkor azt komolyan is gondolja. Éppen ezért a házassági és családalapítási szándéknál is ki kell várnod, hogy ő kezdeményezzen.

Anyáskodni sem szabad felette, ki nem állhatja a korlátokat és a szabályokat.

A másik, amit nem bír, az a féltékenység, vagyis kerülnöd kell a jelenetek rendezését!

A bónusz tipp pedig az, amint eljutottak odáig, szexelj vele sokat. Lehet, hogy nem mindig a hosszú és tartalmas szexre lesz vevő, de számára a szex alapvető dolog egy kapcsolatban!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL