MÁGIA

Varázslat az ideális társ bevonzására

Szerző:
Szabó Anna
E varázslat erőssége abban rejlik, hogy arra kényszerít: nagyon pontosan határozd meg, milyen típusú embert szeretnél magadhoz vonzani. Ha kérésed megfogalmazása világos, akkor meg is kapod, ha elvégzed az alábbi szertartást.

Ezt a varázslatot teliholdas éjszakán, vagy növekvő Hold idején végezd. Gondoskodj arról, hogy kényelmesen elhelyezkedhess, ne zavarhasson meg senki, és szándékod legyen világos.

MÁGIKUS ERŐ TESZT
Miben rejlik a mágikus erőd?

Mindenkinek van mágikus ereje, csak kevesen ismerik ki- vagy milétét. Töltsd ki tesztünket, és máris megtudod, hogy vajon benned kinek vagy minek az ereje lakozik.


Kellékek

- zöld vagy fehér gyertya
- faszén
- gyógynövények: tátika, sárkánypálma, szantálfa forgács,
- tűzálló tál vagy edény,
- az ideális társ szimbóluma (bármi lehet, amelyről el tudod képzelni),
- papír és olló.


A varázslat menete


Gyújtsd meg a gyertyát azzal a szándékkal, hogy ideális társadat akarod magadhoz vonzani. Kapcsolj le minden világítást, hagyd, hogy a gyertya fénye legyen az egyedüli fényforrás, és lazulj el. Végy néhány mély lélegzetet, és képzeld azt, hogy a beszívott levegő kedvenc színedben halad át a testeden.

Egyszer csak az égiek megkérnek: írd le azt az embert, akit ideális társadnak képzelsz, és mesélj róla a szíved legmélyéről. Fogd a tollat és a papírt, és hozd létre ideális társad tulajdonságlistáját olyan részletesen, ahogy tudod. Térj ki a személyiségére, a kapcsolat erősségére, szorosságára, a születendő gyermekekre, fizikai tulajdonságokra és értékekre. Egyszóval mindenre, ami csak eszedbe jut. A felsorolás olyan hosszú lehet, amilyenre te szeretnéd. A lényeg: ne siesd el, és csak pozitív tulajdonságokat említs, mivel a tudatalattinak nehézséget okoz a negatív tulajdonságok megkülönböztetése.

Ha elkészült a lista, olvasd fel hangosan. Ha úgy érzed, van még valami, amit beleírnál, nyugodtan egészítsd ki. Most még megteheted. Ha kész vagy, nézz a gyertya lángjába, csukd be a szemedet, és ne gondolj semmire, próbálj meg befelé koncentrálni. Szép lassan képzeld el az imént leírt embert úgy, ahogyan te szeretnéd. Halld a hangját, érezd az érintését, szívd magadba az illatát. Képzeld el vele a mindennapjaidat. Tedd ezt annyira részletesen, amennyire a tudatalattid lehetővé teszi.


Tudatosítsd magadban, hogy ez milyen érzéseket kelt benned. Törekedj arra, hogy ezt az érzést erősítsd egyre jobban. Érezd, ahogy az érzés felmelegít, lüktet benned. Most gyújtsd meg a gyógynövényeket és csinálj füstöt. Mélyen lélegezd be, és fogd a kezedbe az elképzelt társ szimbólumát (amiről eszedbe jut), és mormold el az alábbi varázsigét:


„Istennő, Szent Teremtő, halld meg hívásom.
Erre az emberre vágyom.
Kérlek, vedd kezedbe ezt a listát,
És hozd el őt hozzám, mint lepkét a fényhez.”


Még egyszer utoljára olvasd fel a listádat, majd azonnal helyezd a gyertya lángja fölé, hogy lángra lobbanjon, és gyorsan dobd a tűzálló edénybe. Ahogy a lángok és a füst egyre jobban birtokba veszik a papírost, tudd, hogy ideális társad már útban van feléd. Szimbólumodat helyezd a füst fölé, ez lesz mostantól a talizmánod. Tartsd magadnál, vagy tedd olyan helyre, ahol mindennap láthatod.

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa (Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL