REJTÉLY-MISZTIKA

Barnabás evangéliuma 5 hajmeresztő teóriát tárt fel Jézussal kapcsolatban

Szerző:
Szabó Anna
Azt hiszed már minden teóriát ismersz? Hogy a legnagyobb sületlenség, amit hallhatsz, hogy Jézus ufó volt? Vannak kevéssé fantasztikus, ám annál meredekebb állítások vele kapcsolatban, mint amilyenek az 1500 éves Bibliában, Barnabás evangéliumában is találhatóak. Természetesen a történészek és vallásszakértők körében igen megosztott „tények” ezek, mert hát nem mindennap hallani olyat, hogy Jézust meg sem feszítették.

Az 1500 éves, rajzokkal illusztrált 52 oldalas kézirat Törökországban került elő és azt követően jutott az ankarai Néprajzi Múzeum birtokába. Egyesek szerint ez az egyik legrégibb keresztény mű. Az  arameus nyelven íródott kötetet 2000-ben műkincscsempészek elleni razzia alkalmával foglalta le a hatóság néhány másik műtárggyal együtt. Utána ezeket az ankarai bíróságon őrizték éveken át, majd csak ezt követően adták át Barnabás Bibliáját.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL