Napi horoszkóp - 2017-04-14

Kos

Kedves Kos! Enyhültebben gondolsz vissza az elmúlt napokra, de különösebb örömet nem találsz semmiben. Családoddal, partnereddel is morózus, kötekedő vagy. Jóllehet éppen az ellenkezőjéhez lenne kedved. Az összetűzések nem igazán komolyak, és akik ismernek, hozzászoktak már. Elfogadnak, mert szeretnek.

Bika

Kedves Bika! Egy jelentéktelen, így utólag visszatekintve, mosolyt fakasztó összekoccanás után egész napod könnyed, derűs. Magától értetődően, mégsem elbizakodottan fogadod az elismerést jól végzett munkádért. Egyfajta barátias légkör jellemző munkahelyedre. Talán egy görbe este is vár még rád.

Ikrek

Kedves Ikrek! Túlságosan élesen válaszolsz egy megjegyzésre, és valakinek tönkreteszed egész hétvégéjét. Még csak lelkiismeret-furdalásod sincs miatta. Gondolj arra, hogy amikor veled jártak el hasonlóan, milyen rossz érzés volt. Tán még nem késő menteni, ami menthető. Egyébként remekül végződik a nap.

Rák

Kedves Rák! Hangulatod kissé visszafogott, mondhatni álmodozó. Pedig mindössze csak lustább vagy az átlagosnál. Hiába, mindjárt itt a hétvége, és a hét igazán kimerítő volt. Sok minden történt, jó visszatekinteni az eseményekben gazdag napokra. Lassú, lomha vagy ma, de ebből semmi károd nem származik.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elérkezettnek érzed az időt, hogy hatalmadat megszilárdítsd, és újra bizonyosságát add annak, hogy vezetésre termettél. Csakhogy semmi sem lehetetlen annak, aki másoknak dirigál. Téged sokan tisztelnek, de mindig felbőszítenek azok, akik nem borulnak a lábad elé. Őket sem kell felfalni!

Szűz

Kedves Szűz! Ez a pénteki nap búcsúzóul megviccel. Lekésel valamiről egy közlekedési dugó miatt, viszont összehoz a sors egy üzletemberrel, akinek a tiédhez hasonló, remek ötletei vannak. Nem is bánod ezt a változást, de azért az estéd legyen a szerelmedé. Valószínűleg itt is sikert aratsz majd.

Mérleg

Kedves Mérleg! Csak a költekezés terén tanúsítasz mértékletességet, de azt túlzásba is viszed. Partnereddel ez állandó problémátok. Nem vagytok olyan rossz helyzetben, hogy nap, mint nap számadást kellene készítened a kiadásokról. Engedélyezz egy kicsit több szabadságot mind magadnak, mind kedvesednek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mindent összevéve meglehetősen eredményes hetet hagytál magad mögött. Számos olyan lehetőség merült fel, amit nem szabad kihagyni, amelyekkel foglalkozni kell. Meg kell azonban válogatnod azt, hogy ezek közül melyekkel foglalkozol most, és melyeket halasztasz egy későbbi időpontra.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma többet beszélsz a kelleténél, kellemetlenségeket okozhatsz önmagadnak, sőt még valaki olyannak is, akinek pedig igazán nem akartál ártani. Sok beszéd helyett inkább azon légy, hogy mielőbb végezz fontos feladatoddal, mert ebben az esetben az idő pénzt jelent. Ráadásul nem keveset.

Bak

Kedves Bak! Az a szó, hogy „akarom”, nagyon sok mindenen átsegít. Bármilyen vállalkozásba kezdesz azonban, most ne várj azonnal eredményt. Gyors meggazdagodásra hiába számítasz, hisz amit kiagyaltál, csak perspektivikusan hoz eredményt. Pénzt, értéket ne adj kölcsön! Hosszú idő múlva kerülnének vissza.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem tudsz szabadulni kételyeidtől. Mivel bizonytalan vagy, mindent sértésnek, minden megjegyzést támadásnak érzel. Mintha a nap is azért sütne, hogy téged dühítsen. Nincs más hátra, hétvégén gondold végig, mit is teszel, és mit szeretnél tenni. A számvetés most nem lesz eredménytelen.

Halak

Kedves Halak! Fejfájás? Migrén? Gyomorgörcs? Biztató kilátások. Reménykedj abban, hogy az egyikkel megúszod, és a rontó erők nem intéznek általános támadást ellened. Semmi esetre se tömj magadba marokszámra pirulákat, mert csak súlyosbítanád a helyzetet. A jövőben viszont nem ártana egészségesebben élni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL