Napi horoszkóp - 2017-04-13

Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy az átéltek túlságosan megrendítettek, rossz hatást tettek közérzetedre. Ma nehezen boldogul veled a környezeted. Semmiségeken hajba kaptok, sértegetitek egymást. Vigyázz a megjegyzéseidre: nem csak te vagy sebezhető, te is üthetsz olyan sebeket, melyek nehezen gyógyulnak be.

Bika

Kedves Bika! Szívügyekben érdekes fejlemények várhatók ezen a napon. Kapcsolatok kezdődnek és végződnek, sorsok összeköttetnek és szétválasztatnak, de nagy fellángolásokat nem jeleznek a csillagok. Ez az időszak inkább az ismerkedésnek, az érzelmek megmérettetésének, a döntő elhatározásoknak kedvez.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha eleged van már abból, hogy ugyanazokat az ételeket eszed, hasonló ízeket kóstolsz, unalmas emberekkel találkozol, változtass. Forgass fel mindent magad körül, tedd változatosabbá életedet. Arra vigyázz, hogy amikor életedben nagytakarítást végzel, nehogy az értékes dolgokat is eldobd.

Rák

Kedves Rák! A csillagok szerint kedvező az idő a többnyire bizonytalan kimenetelű vállalkozásokra, tehát nyugodtan játszhatsz hazárdjátékokat. Természetesen – mint mindig – most sem célszerű mindent egy lapra feltenni. Az okos üzletember igyekszik megosztani a kockázatot, hogy elkerülje a katasztrófát.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tán te is érzed a sugárzó hatást, mely szelídséget, alkotókedvet kelt az Oroszlánban. Az élet szépségei, élvezete iránti vágy érvényesül. A természet varázslatos, virágszirmokból varrt ruhát öltött, a bódító illatkavalkád megrészegíti az embereket. A te napodat sem árnyékolja be semmi.

Szűz

Kedves Szűz! Rád fért már egy csendes, nyugodt nap. Az állandó hajtás, nem csak az egészségedre ártalmas, de problémákat okozhat a családi életedben is. Pótold mindazt, amit az utóbbi időben elhanyagoltál! Többen fontos kérdésben fordulhatnak hozzád, vedd komolyan a problémáikat. Hálásak lesznek érte.

Mérleg

Kedves Mérleg! Olyan számító lettél az utóbbi időben, hogy ez szemet szúr barátaidnak, családodnak egyaránt. A világért sem kezdenél bele olyasmibe, amiben nem látsz hasznot. Jó lenne, ha elgondolkoznál ezen. Régebben utáltad azokat, akik érdekből tesznek bármit. Nem lehet, hogy elindultál ezen az úton?

Skorpió

Kedves Skorpió! Többet kellene törődnöd családoddal. Tarthatatlan állapot, hogy este, hullafáradtan esel haza. Olyankor már érthető, hogy nincs időd semmire. A közös kalandok, jóízű beszélgetések nem pótolhatók pénzzel, nem helyettesíthetők mással. Kapcsold ki magad a rohanásból legalább néhány órára!

Nyilas

Kedves Nyilas! Imádod a kalandokat, és e szenvedélyed ma sem kerül el. Légy óvatos, próbáld magad visszafogni, és családodat sem elhanyagolni. Ma olyan feladattal bízhatnak meg, melynek elvégzéséhez minden képességedet mozgósítanod kell. Győzöd az erőfeszítést, ha kedvező munkafeltételeket teremtesz.

Bak

Kedves Bak! Vagy olyan állapotban, hogy befogadj új szellemi irányzatokat, hajlékonyan kezeld a változás lehetőségéhez vezető tanácsokat. Igyekezz fejleszteni önkontrollodat! Dühkitöréseid nem tesznek jót. Néha akkor is ragaszkodsz helytelen elképzelésedhez, amikor már kiderült, hogy használhatatlan.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Életkedved töretlen, egészséged kicsattanó, alkotóerőd teljében vagy, kapcsolataidban bízhatsz. Mégis valami kócos bizonytalanság ül meg. Most nincs időd arra, hogy rendezd soraidat. A hétvégét majd mindenképpen ennek szenteld! Még akkor is ha sajnálod erre elfecsérelni az idődet.

Halak

Kedves Halak! Nem állíthatod, hogy kedvesed hagy unatkozni. Mindig talál módot arra, hogy meglepetésben részesítsen. Ezek azonban majdnem mindig kellemetlenek. Részéről ártó szándékot fel sem tételeznél. Lehet, hogy akarata ellenére alakulnak így a dolgok, és a véletlen műve az egész? Ne légy hiszékeny!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL