DIVAT

Fesztiválok idején

Szerző:
Szabó Anna
Augusztusban egymást érik a többnapos szabadtéri bulik. Ha zenerajongó vagy, neked is ott a helyed, de egyáltalán nem mindegy, hogy jelensz meg. Összeállításunkban találsz néhány szuper variációt. Jó bulizást!

Hódít az etnoláz

A nyár legforróbb trendje az etno. Misztikus hangulat az afrikai őserdőkből. Nonfiguratív törzsi motívumok és barnás föld színek vannak a palettán, óriás medálokkal, túlméretezett, feltűnő kiegészítőkkel. Az afro sátorban biztos örömmel fogadnak majd. Sorthoz és ruhákhoz fapapucsot viselj. A Promod segítségedre lesz ebben, az biztos.



Póló bazár

Kezdődik az esti koncert. Indulhat az őrjöngés. Keress egy strapabíró pólót, lehetőleg felirattal és vedd az irányt a színpadok felé! A flörtöléshez is bevált módszer egy frappáns üzenet a pólón, jól válaszd meg a feliratot! A másik idei trend az arcképes póló. Akár a kedvenced fotódat is rátetetheted, miért ne?



Ringatózz a zene hullámain

Bódító a zene nem igaz? Egy elvarázsolt lányhoz batikolt ujjatlan bő pólók, természetes anyagok, és hosszú virágos szoknyák illenek. Ha inkább egyszínű fölsőt választasz hozzá, akkor élénk kiegészítőkkel dobd fel a megjelenésedet. Mondjuk egy jó színes köves vagy gyöngy nyaklánccal. Ha elég hosszú még többször is áttekerheted a nyakadon.



Rocker lányok

Ha a keményebb műjajt kedveled, mi mást választhatsz, mint a feketét? De azért mégse tetőtől talpig! Egy sötétebb árnyalatú, de élénk pinkkel, vagy lilával kombinálva sokkal jobban mutat. A kiegészítőiden pedig legyenek trendi csillag motívumok.



Techno party

A legjobb DJ-k koncertjein élénk és rikító UV színekben illik megjelenni. A neon sárga és zöld, csak úgy világít a sötétben. Biztos lehetsz benne, hogy nem fog szem elől veszíteni a pasid.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL