KÖZÉRZET

6 betegség, melyet az alvásproblémák okozhatnak

Szerző:
Szabó Anna
Ha nem alszol, másnap szörnyen érzed magad. Rossz a hangulatod, semmi energiád nincs, állandóan éhes vagy és képtelen vagy koncentrálni. Sokkal több gond származhat azonban abból, ha nem alszol jól éjjelente. Az a tény, hogy már egyetlen rosszul átaludt éjjel után is rettenetesen érzed magad, sokat elárul arról, mennyire is befolyásolja az alvás az egészségi állapotodat.

 

Amikor alszol, nem csupán kikapcsol a tested, és feltöltődik, de millió bonyolult és fontos folyamat is zajlik belül, az agyad is pihen, és a hosszú távú memória is javul, ha kipihened magad. A sejtek regenerálódnak, és a nap során szerzett sérülések pedig gyógyulnak. Ha nem alszol eleget, netán semmit sem alszol, akkor ezek a folyamatok nem tudnak végbemenni. Egyes kutatások szerint a tartós alváshiány akár életveszélyes is lehet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL