DIVAT

Új strand irányzatok

Szerző:
Szabó Anna
A fürdőruhadivat kimeríthetetlen ötletekkel van tele. No meg új kifejezésekkel! Hallottál már a tankiniről, mykiniről és a trikiniről? Ezek a bikini utódai. Csinosak, szexisek és vagányak.

Háromrészes trikini

A trikini gyakorlatilag egy háromrészes bikini. A hagyományos melltartó és bugyi mellé harmadikként egy azonos alapanyagból készült kisnadrág, kendő vagy szoknya társul. A kendő tetszőleges hossza elrejtheti a problémás helyeket, a kisnadrág jól megválasztott fazonja egybetart és gömbölyíti a popsit, a lambada típusú strandszoknya inkább a formás lábakon mutat jól.



Csak nőiesen

Ha kiúszkáltad magad és egy sétára indulsz, díszes, gyöngyös papucsot vagy parafa talpú magas sarkú cipőt húzz, ékszerek helyett pedig színes karpereceket vegyél fel. Ha csak a büféig mész, kis fa fogantyús kézitáskában vidd magaddal a pénztárcádat.



Tetszőlegesen cserélheted

A mykini fürdőruha abban újított, hogy egymással cserélhető alsót és a felsőt alkotott. Ha unod a bikinidet, szerezz be hozzá cserélhető darabokat. Légy kreatív, kombinálj!



Emeld ki az alakodat tankinivel

A hagyományos bikini alsóhoz egy topszerű, ujjatlan felső rész társul, ez a tankini. A trikó nemcsak a problémás hasi részt takarja el, hanem személyre szabott fazonra is lehetőséget nyújt.

A tapadós, spagettipántos felső kiemeli és nagyítja a mellet, a mell alatti húzásokkal bővülő felső karcsúsít, az elöl szétnyíló, hosszított fazonút pedig terhes kismamák is viselhetik, hiszen könnyedén elfér benne a pocakjuk.



Mit vegyél a fürdőruha fölé?

Nemcsak a strandokon, hanem vízparti szórakozóhelyeken, vendéglőkben is megjelenhetsz a fürdőruha fölé húzott könnyed strandruhában. Finom, lágy esésű anyagokból készültek, melyek nem sértik a napozás után a bőrt. A sportosabb változatoktól egészen az elegáns stílusig megtalálhatod a fürdőruhádhoz passzoló viseletet.

 

Fotó: Victoriasecret

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL