HOROSZKÓP

Nagy nyári szerelem horoszkóp

Szerző:
Szabó Anna
Összezavarodtak az érzelmeid, vagy éppen most talált rád a mindent elsöprő szerelem? Nagy nyári horoszkópunkból megtudhatod, mi vár rád az elkövetkező három hónapban Vigyázz, kész, rajt… kaland!

Kos

Nyáron megbolondulnak az érzelmeid. Egyik napról a másikra megváltozhat minden. Amire feltétlenül szükséged van, a türelem. Lehet ugyanis, hogy egy szerelem kibontakozására várnod kell majd. Ugyan, piszkálni fogja az önérzetedet, de hidd el, most megéri várni. Határozott megjelenésed, erős kisugárzásod általában vonzza a férfiakat, csodálják erődet, és szívesen tesztelik, hol van nálad a határ. Még az is elképzelhető egy régi szerelmed is köztük lesz. Augusztus felé letisztulnak benned az érzelmek, meg fogod érezni, melyik kapcsolatra mondj igent.


Bika

Az idei nyár sok meglepetést tartogat számodra. Légy bátor, merj kezdeményezni. Most rengeteg jelentkező közül válogathatsz. Aki ezen a nyáron megismerkedik veled, rövid időn belül megállapíthatja, hogy minden érzékszerveddel az élvezeteket keresed. Kalandokban lehet részed, ha a barátnőiddel itt hagysz csapot-papot és leruccantok pár napra a tengerpartra. Valaki vár rád, akivel egy-két romantikus éjszakát eltölthetsz. Ezt a felejthetetlen kalandot azonban augusztusban felülmúlhatja egy igazi, nagy szerelem. Figyelj jól, mert olyan férfi közeledik, akibe csak második pillantásra habarodsz bele. De akkor aztán véglegesen. Ha teljes szívből igent mondasz, ebből akár még több évig tartó történet is alakulhat.


Ikrek

Szinte naponta változik körülötted minden. Barátok, szerelmek jönnek-mennek. A nagy nyüzsgés helyett azonban, törekedj az állandóságra. Minél magasabbra szökik a hőmérő higanyszála, annál aktívabb vagy. Mások csodálkoznak, hogy tudsz ennyi mindent összeegyeztetni, de te nagyon élvezed ezt a pörgést. A sok program és buli megannyi flörtölést hozhat. Ha csak könnyed kalandokra vágysz, ez a nyár a tiéd. Ha azonban komoly kapcsolat kialakítását is tervbe vetted, nézz jobban körül a környezetedben. Valaki már régóta figyel téged. Talán egy szomszéd, vagy munkatárs. Ismerd meg, és magadtól is visszautasítod majd a többi csábító ajánlatot.


Rák

Minden jól megy, mégis nyomaszt valami. Vagy valakinek a hiánya. Érzékeny és kifinomult vagy a jelekre, csak egy kicsivel több önbizalomra lenne szükséged. Nagyot csalódtál a közelmúltban, ezért kialakult benned egy távolságtartás mindenki felé. Túl elővigyázatos lettél. De aggodalomra semmi ok. Ez a viselkedés idén nyáron még sikert is hozhat. Egy férfit pont a visszafogottságoddal ejtesz rabul. S bár nem tudja, hogyan férkőzzön a közeledbe, nyár közepén már együtt lesztek. Győzd le a kétségeidet, és ugorj bele az új kapcsolatba. Megéri.


Oroszlán

Extravagáns rendezvények várnak rád a nyáron, mint mindig. Bárhol felbukkansz, pillanatok alatt a reflektorfénybe kerülsz. A férfiak felfigyelnek rád, te pedig élvezettel fogadod a bókokat. Hogy megérinti –e valaki idén nyáron a szívedet? Magas a mérce, de lesz egy férfi, a csodálóid között, aki megfelelő partnered lehet. Egy nagyon stílusos, jóképű, férfi személyében fog betoppanni az életedbe a nagy szerelem. Részéről kalandnak indul ugyan, de pár randevú után teljesen beléd fog habarodni.


Szűz

A jelszó, hogy légy könnyed. Nem kell mindent olyan komolyan venni. A nyár a flörtölésről szól. Bár nyár vége felé egy komoly kapcsolat is kialakulhat valakivel, aki sokat tesz érted. Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy nem érdemel –e többet annál, amit kap tőled. Te csak egy jó barátot látsz benne, pedig lenne esély a szerelem kibontakozásának is. Az biztos, hogy eltart majd egy jó ideig, míg veszed a feléd küldött jeleket, de ha végre nyitsz felé, nagy boldogságban lehet részed.


Mérleg

Vigyázz, fény derülhet egy titokra, ami veszélybe sodorhatja a közelgő álom kapcsolatodat. Nyár elején összehoz a sors valakivel, akiről, úgy érzed, hogy egymásnak vagytok teremtve. El sem hiszed, hogy ez veled is megtörténhet. Pont, mint a filmeken. Boldogan ébredsz az álom pasi mellett, alig várod az első közös nyaralást. Azonban, légy óvatos. Nyár végén a párod néhány olyan ténnyel szembesíthet, amely a padlóra küldhet. Ez lehet anyagi, családi vonatkozású is, de nem kizárt, hogy a magánélete rejt sötét titkot. Adj magadnak pár napot, ne szakíts azonnal.


Skorpió

Nyár elején a tartalékaid épp lemerülő félben vannak. Kapcsolódj ki és pihenj, hogy fel tudj töltődni. Egy wellness hétvégét már nagyon megérdemelsz. Érdemes magaddal foglalkoznod, mert ha fáradt vagy érzékenyen reagálsz a környezetedben lévők viselkedésére. A felfrissülés a magánéletednek is jót fog tenni. Szexuális életed olyan izgalmakat tartogat, melyekre nem is számítottál. A hosszú, gyengéd éjszakák mély boldogsággal töltenek majd el.


Nyilas

Független és izgalmas kalandokra vágysz, talán mert épp most ért véget egy hosszú kapcsolatod, melyből nehezen tudtál kiszállni. A barátnőiddel minden délután kávézók teraszán csevegtek, hétvégén meg jönnek a bulik. A nyitottságodat megérzik rajtad, lesz több jelentkező, akik közül választhatsz. A nagy flörtölgetéssel azonban óvatosan. Ha több vasat tartasz a tűzben, könnyen megégetheted magadat. Két férfi is komoly szándékokkal közelít, próbálj meg minél hamarabb döntést hozni, hogy elkerüld a konfrontációt.


Bak

Az érzelmek dolgában kicsit nehézkes tudsz lenni, ezen a nyáron azonban valami történik veled. Egy új ismeretség olyan spontán viselkedést vált ki belőled, hogy a legközelebb álló ismerőseidet is megleped. Ezt az oldaladat még egy férfi se hozta ki belőled. Az éjszaka kellős közepén csónakázni mentek, hétvégén piknikezni hív, ebédidőben beállít a munkahelyedre, hogy elraboljon. Olyan pillanatokat szerez neked, amelyeket sosem felejtesz el.


Vízöntő

Ha csak egy órát unatkozol, máris változatosságra vágysz. Ez nagy kihívás minden férfi számára. Ha nem tartják veled az iramot, végük van. Már most is a következő kalandos utazást tervezgeted. Nyár elején megismerkedhetsz egy helyes útitárssal, aki a humorával fogja felhívni magára a figyelmet. Először csak haverkodtok, de az utazás során meglehetősen közel kerültök egymáshoz. Ő biztos, hogy minden kalandban társad lesz.


Halak

Valakiért nagyon oda vagy, aki nem biztos, hogy viszonozza az érzéseidet. Ne fecséreld olyanra az energiáidat, aki nem érdemli meg. Találkozz többet a barátnőiddel, és fedezd fel a világ többi csodálatos dolgát is. Ne ábrándozz fölöslegesen, használd ki a nyarat. A nyár eleji rossz hangulatod, július felé enyhülni fog. Flörtölj, élj, és higgy benne, hogy rád is vár valaki. Nem biztos, hogy az a nagy ő, akiről eddig azt hitted.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL