DIVAT

Tekints trendin a nyárba

Szerző:
Szabó Anna
Az elmúlt évek során a napszemüvegek lettek a nyár első számú kiegészítői. Minden szezon új divatot hoz, egy azonban biztos. Sosem lehet belőle elég. Válaszd ki a legújabb fazonokat, és kezdődjön az igazi nyár!

Őrült

Különleges formák, nagy keretek, füstös üvegek, arany díszítések, a hetvenes évek Amerikai hangulatát idéző fazonok jellemzik az őrült stílust. Még Kylie Minogue is tervezett egy fekete-fehér változatot a rajongói számára.



Élénk színek

A hétköznapi viseletre is alkalmasak ezek a színes üvegű, figyelemfelkeltő napszemüvegek. Az idei év ultrafeminin ruháihoz maximálisan passzol például Tom Ford által tervezett Girly retro fazon, vagy az elegáns arany Riviera keret.



Fekete

A fekete szemüvegnek mindig van egy olyan jellege, az elegancián túl, mintha viselője el akar rejtőzni a külvilág elől. Az biztos, hogy ha el nem is rejt, a tekintetet teljesen elfedi. Műanyag, vagy fém kerettel is jól mutatnak.



Elit

Az R&B és hip-hop sztárok kedvence, az arany, ezüst berakásokkal díszített luxus szemüvegek. Ha egy partin a csillogó díszítésű Roberto Cavalli és Givenchy napszemüvegekben jelensz meg, te leszel a legfeltűnőbb.



Ultrakönnyű keretek

Egy klasszikus fémkeret nagyon szexi megjelenést kölcsönözhet, mivel az idei szezon tervezői nagyon művészi kivitelezéseket kreáltak. Találhatsz közöttük kereszt pántos megoldást, vagy akár bőr keretes változatot a Chaneltől.



Pilótaszemüvegek

Kalandokra hívnak a klasszikus pilóta szemüvegek, melyek már több szezonban is visszaköszöntek. Ha a Police-tól választod a kék lencsés Baby Blues modellt, akkor idén nyáron feletted mindig kék lesz az ég.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL