DIVAT

Üdvözlet a vadonból

Szerző:
Szabó Anna
Az idei év mottója az is lehetne, hogy vissza a természetbe. Legalábbis, ami a mintákat illeti. A tavaszi kollekciót ugyanis a virágokon túl az állatokat megidéző minták jellemzik. Figyelj...
Vadállatok bőrébe bújva

Idén, a tavaszi kollekciónak köszönhetően a vadvilág ragadozóit félelem nélkül engedheted közel magadhoz. Szó szerint testközelbe kerülhetsz velük. Nyugodtan hordhatsz zebracsíkos, párduc foltos és tigris mintás darabokat.



Városi szafari

A nagyvárosi dzsungelben megjelentek a safari modellek is. Persze nőiesebb kiadásban. Az aszfalton vonuló vadmacskák a gombos egybe ruhákhoz és sortokhoz magas sarkú szandált, vagy lábszárra tekerhető pántos lábbelit viselnek.



A szavannák hercegnője

Az amazonok azonban a sportosabb darabokat kedvelik, nekik kedvez a Promod idei kollekciója is. A zsebes nadrághoz kényelmes papucs, és fonott táska passzol.



Álcázd magad

Kiegészítők nélkül nem lenne teljes a világ. Ezekre a darabokra még a vadonban is szükséged lehet, de legyél rejtőzködő, nehogy meglepetés érjen.


Szafari színek

Ne gondold, hogy a safari modellek csakis földszínűek lehetnek. Természetesen ezt a stílust is kiszínezheted. Nézd csak…


Szafari – narancs


Szafari – sárga


Szafari arany


Szafari – fekete/fehér




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL