MÁGIA

4 hihetetlenül hatásos, csodatevő gyógyító mantra az istenektől

Szerző:
Szabó Anna
Most már nagyon is jól tudjuk, hogy a mágikus erejű mantrák hittel és áhítattal teli szavalása, kántálása, éneklése energiával tölti fel a testünket és a lelkünket. Meditációs állapotban tökéletesen megnyugtatják a testet és a lelket, így eluralkodhatnak rajtunk a pozitív energiák. Bármilyen betegségben is szenvedj, nyugodtan mondogasd a 4 gyógyító mantra egyikét és meglásd, csodálatos gyógyulásban lesz részed!

 

Ha egészségi állapotod és erőd engedi, gyújts zöld színű gyertyákat és füstölj zsálya és tömjén keverékével. Öltözz fehér színű ruhába és ülj le kényelmesen az oltárod elé. Kicsit relaxálj, gondolj a betegségedre, amitől meg kívánsz szabadulni. Utána kezd el mondogatni a választott mantrát. Egyesek 108-szori elkántálásra esküsznek, mások arra, hogy ameddig jól esik. Az biztos, hogy érdemes lehet akár mindennap elvégezni.

A lényeg az, add át magadat a kántálásnak, érezd, hogy beköltözik a testedbe és a lelkedbe a pozitív energia, feltölten és elkezd gyógyulni a betegséged.  Ha akarod, vizualizálhatod is a folyamatot, de ez a fontos, hogy átadd magadat a kellemes, nyugodt állapotnak, amit érezni fogsz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL