SZÉPSÉG

Szarkalábak nélkül

Szerző:
Szabó Anna
Szemed környékét gondosan ápolnod kell ahhoz, hogy egészséges és üde maradhasson, hiszen ott sokkal érzékenyebb a bőr, mint az arcod többi részén. Cikkünkben rálelhetsz a leghatásosabb krémekre.

A napfény nélküli zord napok nagyon megviselik az arcbőrt, melynek következtében vitaminhiány alakul ki. Tavasszal minél előbb hozzá kell látnod a bőrregeneráló, bőrmegújító kezeléshez. Érdemes kikérned egy igazán jó szakember véleményét, hogy melyik a leghatékonyabb kezelés, amellyel a bőröd visszanyerheti a régi formáját.


Amennyiben otthon szeretnéd csodaszéppé, egészségessé varázsolni az arcodat, íme a legjobb tanácsok, csak neked!

1.
Mielőtt bármilyen regenerálókrémet használnál, először bőrradír segítségével távolítsd el arcodról az elhalt hámréteget, majd mosd meg hideg vízzel.

2. A felfrissült bőrt kend át reggel és este vitaminos arckrémmel. Nagyon fontos, hogy akiknek sokkal érzékenyebb a bőrük, mindenképp fényvédőszert tartalmazó krémet használjanak.

3. Smink eltávolítására a legalkalmasabb az arclemosó tej és a tonik.

4. Zsíros, pattanásos bőrnél nem az a megoldás, hogy minden nap többször jól átkened az érintett bőrfelületet arctisztító tonikkal.
A tonik túlságosan kiszárítja a bőrt, ami majd fokozott faggyútermeléshez vezet. Még több pattanás és mitesszer alakul ki.

5. Nagyon fontos, hogy ne keverd az éjszakai és a nappali krémeket. A napszaknak megfelelően használd mindkettőt. Az éjszakai krémek sűrűbbek, így könnyen elnehezítik a bőrt. Sokkal magasabb zsírtartalommal rendelkeznek, nem alkalmasak nappali használatra, mert eltömítik az arc pórusait. Az UV szűrővel rendelkező nappali krémek éjszaka a sötétben nem tudják kifejteni a hatásukat, mert a szűrök csak napfény által képesek lebomlani.


Tuti megoldás a szarkalábakra és a ráncokra!

Ahhoz, hogy elkerülhesd a szem környéki mimikai ráncok és a szarkalábak kialakulását, időben el kell kezdened a hatásos szemránckrémek rendszeres használatát. Ne feledd! A szem környéke sokkal érzékenyebb, mint az arc más területei, így könnyebben kiszárad, és ráncos lesz. A kívánt hatás eléréséhez naponta reggel, és este használd a krémeket.


Kerüld el jó messzire a ráncokat Clinique és Lancome szemránckrémekkel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL