ANGYALISKOLA

A karma és az angyalok

Szerző:
Szabó Anna
Biztos megfordult már a fejedben, vajon miért van az, hogy egyes kéréseket teljesítenek az angyalok, másokat pedig nem. Van, aki azonnal megkapja, amit szeretne, míg van, aki évekig fohászkodhat az angyalokhoz, akkor sem jön a segítség. Mi ennek az oka?
Az angyalok figyelembe veszik a karmánkat

Ha valahol tűz üt ki, vagy árvíz pusztít, az egyik ház összedől, a másik pedig egyben marad. Szerinted, mi lehet ennek az oka? Az, hogy nem imádkoznak az emberek, vagy nem egyformán kérnek az angyaloktól segítséget? A válasz: nem. Tévhitben vagy, ha ezt gondolod. Az angyalok ugyanis nem tesznek kivételt az emberek között, de a tetteik, és a múlt életbeli viselkedéseik között viszont annál inkább.

Kéréseinkre tehát úgy reagálnak, hogy figyelembe veszik, hogyan cselekedtünk, hogyan éltünk, és nem utolsó sorban: mit hoztunk magunkkal előző életeinkből.


Az angyaloknak be kell tartaniuk a karma törvényeit

Ha megpróbálsz angyalokkal dolgozni, és odaadóan kérsz tőlük, akkor valamennyire képesek csökkenteni életed karmikus hatásait, de törölni soha nem lehet őket. Az angyalok mindig, mindenki kérését, fohászkodását hallják, de ahhoz, hogy teljesíteni is tudják azokat, figyelembe kell venniük a három legfontosabb aranyszabályt:

1. Soha, semmilyen körülmények között nem avatkozhatnak be az isteni tervbe, amely a lelkednek elő van írva – tiszteletben kell tehát tartaniuk a karmádat.

2. Kéréseid, fohászaid nem árthatnak senkinek. Sem neked, sem másoknak.

3. Az időzítésnek mindig megfelelőnek kell lennie.



Egy példa, hogy megértsd

Valaki nagyon szeretne meggazdagodni, ezért arra kéri az angyalokat, biztosítsák számára a lottó ötöst. Minden nap kéri tőlük, hogy egyszer az életben telitalálata legyen. Ezt biztos, hogy nem kapja meg, viszont megeshet, hogy beleszalad egy olyan álláslehetőségbe, amelyre még álmaiban sem számított. Keresete megsokszorozódik, ráadásul új területeken is kipróbálhatja magát. Életét teljesen új irányba tereli az új munka.

Az angyalok valószínűleg azért nem a lottó ötöst adták meg neki, mert az egyénnek rá kellett jönnie arra, hogy a munkával megszerzett vagyon sokkal, de sokkal többet ér. Másfelől pedig a léleknek meg kell tanulnia a munkával szerzett megélhetés értékét. A kérés tehát teljesítve lett, de nem pont olyan formában, ahogyan azt az illető szerette volna. Ráadásul olyan formában válaszoltak az angyalok a fohászra, amely a lottó ötös helyett a lehető legjobb lehetett.


Ha úgy érzed, hiába kérsz

A fenti példából világosan kiderül, hogy ennek csakis az lehet az oka, hogy az angyalok a tudtodra akarnak adni valamit. Próbáld másképpen megközelíteni a dolgot, vizsgáld felül a kérésedet. Hátha valami hiba csúszott a gépezetbe, és ezért nem érzed az angyali áldást. Kérj, fohászkodj tovább, és ne felejtsd el, hogy az angyalok aszerint adják meg a legmegfelelőbb választ, hogy a lelkednek mire van szüksége.


Az imádkozás, fohászkodás, kérés tehát gyümölcsöző! Csak tudnod kell felismerni minden apró jelet, üzenetet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL