MÁGIA

A kőhalmok ereje

Szerző:
Szabó Anna
A mágia szerint minden – a földön lévő – kőrakás az erő helye. Ezek a kövek ugyanis összpontosítják, összeadják az energiát. Mivel a földről az ég felé mutatnak, jelképezik a fizikai és a spirituális világ egymásra hatását. A kőrakások mágikus erejét is használhatjuk tehát varázslatainkhoz.

 

Előkészületek


A varázslathoz nincs szükség semmiféle szerszámra, tárgyra, csakis saját magunkra. Sétáljunk egy olyan helyre (például a Duna partra), ahol sok követ találhatunk. Üljünk le a kövek közé, és csendesedjünk le, hagyjuk, hogy megszálljon bennünket a teljes nyugalom. Fontos, hogy egészen végig vizualizáljuk kívánságunkat. Azt a kívánságot, amelyet a legjobban szeretnénk valóra váltani. Ez lehet egy szerelem létrejötte, egy kedves ember figyelmének elnyerése, munkahelyi sikerek, vagy más, magánélettel kapcsolatos kívánság.



A varázslat menete


Miközben lelki szemeink előtt megjelenik a legfontosabb kívánságunk, ragadjuk meg a hozzánk legközelebb eső követ, és rakjuk le magunk elé. Aztán fogjunk meg egy másodikat, egy harmadikat, és tegyük az előző mellé. Addig tegyünk így, amíg egy kis halom nem képződik a kövekből. Amikor az utolsó darabot helyezzük a rakás tetejére, legyünk tisztában azzal, hogy szándékunk eltökélt, és tiszta. Tegyük a kezünket a kőhalomra, majd kérjük meg a kőrakást és a földet, hogy legyen segítségünkre abban, hogy kívánságunk valóra válhasson.


Ha őszintén kérünk, és semmiféle rossz szándék nem vezérel bennünket, akkor biztosak lehetünk a föld és a kövek erejében.



A cikk megírásában Müller Rózsa, Szerelmi varázslatok és varázslatos történetek című könyve nyújtott segítséget.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL